Fazi' Savafita:''Filistin Halkının İradesi Düşmanın Komplolarından Daha Güçlüdür.''

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın Tubas vilayetindeki liderlerinden Fazi' Savafita, En-Nekbe'nin yıldönümünde Kudüs İntifadası'nın devam etmesinin Filistin halkının asla zulme razı olmayacağının kanıtı olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 1260 Tarih: 12 Mayıs 2016 10:00
Fazi' Savafita:''Filistin Halkının İradesi Düşmanın Komplolarından Daha Güçlüdür.''

Hiçbir çabanın Filistin halkını hakkını alıncaya kadar direnişini ve cihadını sürdürmekten alıkoyamayacağını ifade eden Savafita, direniş ruhunun işgalin üzerinden onlarca yıl geçmesine rağmen Filistin halkının damarlarında dolaşmaya devam ettiğini dile getirdi.

Filistin halkının topraklarını işgalden kurtarma yolunda ilerlediğini kaydeden Savafita, Filistin iradesinin düşmanın her türlü silahından ve komplosundan daha güçlü olduğunu söyledi.

Filistinlilerin hakkının mutlaka galip geleceğini belirten Savafita, "Çünkü Filistinliler en değerli varlıkları olan evlatlarını şehit vermeye devam ediyor" dedi.

Savafita, En-Nekbe'nin yıldönümünde Filistin halkının sabitelerine bağlı olduklarını bir kez daha vurgulayarak, Filistinlilerin direniş programı etrafında birlik olmalarının zorunlu olduğunu ve bunun işgali sonra erdirmenin garantisi olduğunu ifade etti.

fiem

Yorumlar