Katil İsrail Ordusu Gazze Şeridi'ne Hava Saldırısı Düzenledi

İşgal ordusuna ait savaş uçakları dün akşam (14 Haziran Salı) Gazze kentinin güneydoğusundaki Kefer Ed-Diyk beldesinde bir tarım arazisine hava saldırısı düzenledi.  

Görüntülenme: 1407 Tarih: 15 Haziran 2016 04:44
Katil İsrail Ordusu Gazze Şeridi'ne Hava Saldırısı Düzenledi

İşgal ordusu savaş uçaklarından sınırdaki dikenli tellere yakın bir tarım arazisine en az bir füze atıldığı belirtilirken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı fakat hava saldırısında hedef alınan tarım arazisinde büyük tahribat meydana geldiği ifade edildi.

İşgal güçleri, 2014 yazında işgal yönetimiyle Filistinli direniş grupları arasında Mısır'ın arabuluculuğuyla imzalanan ateşkes anlaşmasını o tarihten bu yana sürekli olarak ihlal ediyor.

Gazze sahilleri açıklarında avlanan balıkçıları taciz eden, teknelerine ateş açan ve balıkçıları gözaltına alan, teknelere ve av malzemelerine el koyan işgal güçleri, sınıra yakın bölgelerdeki tarım arazilerine ve evlere de taciz ateşi açıyor.

İşgal ordusu, zaman zaman da Gazze Şeridi'nden işgal hedeflerine doğru füze atıldığını öne sürerek Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine hava saldırıları düzenliyor.

fiem

Yorumlar