Siyonist Subay Filistinlinin Evini Neden Bombalatmış?

İşgal ordusunun 2014 yazında Gazze Şeridi'ne açtığı savaş sırasında öldürülen arkadaşının intikamını almak için bir işgalci subayın Filistinlilere ait bir evin bombalanması emrini verdiği bildirildi.  

Görüntülenme: 1110 Tarih: 15 Haziran 2016 06:35
Siyonist Subay Filistinlinin Evini Neden Bombalatmış?

İşgal radyosunun internet sitesinde bugün (15 Haziran Çarşamba) yayınlanan konuyla ilgili haberde, işgal rejimi askeri savcılığının savaş sırasında Filistinli direnişçiler tarafından öldürülen subay arkadaşının intikamını almak için Filistinli sivillerin yaşadığı ve işgal güçleri için herhangi bir tehlike teşkil etmeyen binanın vurulmasını emreden zırhlı birlikler komutanının cezalandırılmasını istediği ifade edildi.

Komutanın Gazze Şeridi'nde masum sivillerin yaşadığı binanın ölen subay arkadaşının anısına vurulmasını istediği belirtildi.

İşgal ordusu 7 Temmuz 2014'te Gazze Şeridi'ne savaş açmış ve 51 gün süren savaş sırasında 2323 Filistinli şehit olurken binlerce Filistinli de yaralanmıştı.

İşgal ordusunun havadan, karadan ve denizden saldırdığı Gazze Şeridi'nde 12 bin ev tamamen yıkılırken 160 bin ev de kısmen hasar gördü. Hasarlı evlerin 6600'ünün oturmaya elverişsiz hale geldiği ifade edildi.

fiem

Yorumlar