Beytlahim'de Silahlı Çatışma: Bir Siyonist Polis Yaralandı(VİDEO)

Beytlahim ve Kudüs kentleri arasındaki El-Enfak kontrol noktasında işgal güçleriyle Filistinli direnişçiler arasında yaşanan silahlı çatışmada bir işgal polisinin yaralandığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1147 Tarih: 21 Haziran 2016 20:22
Beytlahim'de Silahlı Çatışma: Bir Siyonist Polis Yaralandı(VİDEO)

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen 0404 haber sitesi konuyla ilgili yayınladığı haberde, silahlı kişilerin kontrol noktasına ateş açtığını ve kontrol noktasında bulunan işgal güçlerinden bir işgal polisinin yaralandığını yazdı.

İşgal güçleri olayla ilgili daha fazla ayrıntı vermezken, Filistin Enformasyon Merkezi işgal rejimi uzmanı işgal güçlerinin olayla ilgili bilgi vermekten kaçınmasının direnişçilerin eylemin ardından yara almadan olay yerinden uzaklaşmayı başardığının kanıtı olduğunu söyledi.

İşgal güçlerinin Filistinli direnişçilerin başarılı eylemlerinin ardından yayın yasağı koyarak eylemle ilgili gerçekleri gizlediği ifade edildi.

Filistinli direnişçilerin bu eylemi işgal güçlerinin Ramallah'ın batısındaki Beyt Lukya beldesinde Filistinli bir genci şehit etmelerinden birkaç saat sonra gerçekleşti.
 
 

fiem

Yorumlar