Husam Bedran:İşgalcinin Cinayetleri Direnişin Daha Fazla Eylem Yapmasını Gerektiriyor

İslamî Direniş Hareketi (Hamas), Siyonist işgalcilerin Filistin halkına karşı işlediği cinayetlerin Filistin halkıyla bütün direniş gruplarından güçlü bir direniş göstermelerini zorunlu kıldığını belirtti.  

Görüntülenme: 1631 Tarih: 25 Haziran 2016 11:52
Husam Bedran:İşgalcinin Cinayetleri Direnişin Daha Fazla Eylem Yapmasını Gerektiriyor

Hamas sözcüsü Husam Bedran yaptığı açıklamada, özgür insanların kanlarına vefalı olma, direnişi sürdürme ve bütün şehitlerin intikamını alma konusunda Filistin halkına verdikleri söze bağlı olduklarını söyledi.

Siyonist işgalci güçlerinin Filistin halkına yönelik cinayetlerinin hiç durmadığını hatırlatan Bedran, en son geçen Salı Filistinli çocuk Mahmud Bedran’ı şehit ettiklerini kaydetti.

Bedran, “Ramazan ayında bile kahramanca eylemlerin sürmesi, Filistin halkının şehit kanlarına vefalı davrandığının kanıtıdır. Bu kahramanca eylemler, kutsal mekanların kirletilmemesi için Filistin halkının şehit kanlarıyla ortaya koyduğu büyük bir fedakarlıktır” dedi.

Hamas’ın halkın tercihi olan direniş seçeneğine bağlı olduğunu bir kez daha yenileyen Hamas sözcüsü Bedran, Kudüs İntifadası'nı desteklemekten geri durmayacaklarını, Filistin topraklarında işgal var oldukça Hamas mensuplarının da direnişe devam edeceklerini ifade etti.
fiem

Yorumlar