Lieberman Siyonist İsrail İçin İran'ı En Büyük Tehlike Olarak İlan Etti

Siyonist rejim Savaş Bakanı Avigdor Lieberman, İsrail parlamentosunda yaptığı konuşmada İran’ın İsrail için en büyük tehlike olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 1580 Tarih: 19 Temmuz 2016 14:30
Lieberman Siyonist İsrail İçin İran'ı En Büyük Tehlike Olarak İlan Etti

Siyonist rejim Savaş Bakanı Lieberman, askeri komite ve dışişleri için hazırladığı raporda; İsrail aleyhine çalışan düşmanlara karşı cevabın verilmesinin gerekli olduğunu bildirdi.

Dünyada İsrail için hiçbir ülkenin İran kadar tehlikeli olmadığını vurgulayan Lieberman, daha sonra şunları sözlerine ekledi: “İran tehlike açısından; Lübnan’da Hizbullah’tan, Suriye’de el-Kaide’den, Gazze’de İslami cihat ve Hamas’tan ve Siyan çölünde IŞİD’ten daha tehlikelidir.” dedi.

Siyonist rejim Savaş Bakanı Lieberman nükleer anlaşmaya olan eleştirisinde; “Onlar henüz füze ve askeri çalışmalarına tam suret devam etmektedirler ve siz onların ne hedef içinde olduklarını bilmiyorsunuz” diye ekledi.

Lieberman yaptığı açıklamada; Güvenlik Konseyi kararlarının devamlı ihlal edilmesi karşısında dikkatsiz davranan dünya ülkelerinin İran üzerinde araştırma yapmaları gerektiğini vurguladı.

tesnim

Yorumlar