Gazze'de Siyonistler Adına Casusluk Yapan 3 Kişiye İdam Cezası Verildi

Gazze'de yüksek askerî yargıya bağlı Daimî Askerî Mahkeme tarafından yapılan yargılamada siyonist işgal rejimiyle işbirliği yapan beş casus hakkında verilen hükümler açıklandı. 

Görüntülenme: 1659 Tarih: 20 Temmuz 2016 14:59
Gazze'de Siyonistler Adına Casusluk Yapan 3 Kişiye İdam Cezası Verildi

Gazze'de yüksek askerî yargıya bağlı Daimî Askerî Mahkeme tarafından yapılan yargılamada siyonist işgal rejimiyle işbirliği yapan beş casus hakkında verilen hükümler açıklandı. Bunlardan üçünün asılarak veya vurularak idam edilmesine, ikisinin de hapis cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Mahkeme tarafından yapılan açıklamada siyonist işgal rejimi hesabına casusluk yapan beş kişi hakkında kararın verildiği bunlardan üçünün idam edileceği, ikisinin de hapis cezasına mahkûm edildikleri belirtildi. İdam cezasına çarptırıldıkları belirtilen ancak isimleri açıklanmayan mahkûmlardan ikisinin asılarak idam edileceği, bunlardan birinin 67 diğerinin 57 yaşında olduğu ifade edildi. Bunların her ikisinin de Han Yunus ahalisinden oldukları belirtildi.

İdam cezasına çarptırılan üçüncü kişi ise Gazze şehri ahalisinden ve 78 yaşında. Onun cezası da mermiyle vurma yöntemiyle infaz edilecek.

İşgal rejimi lehine casusluk yapmaktan yargılanan ve 81 yaşında olan dördüncü kişi 17, 67 yaşında olan beşinci kişi ise 20 yıl hapis cezasına mahkûm edildi. Bunların her ikisinin de Gazze'nin güneyindeki Rafah şehrinden oldukları ifade edildi.

Böylece düşman lehine casusluk ve onunla işbirliği yapmak suretiyle vatanlarına ihanet edenler hak ettikleri cezalara çarptırılmış oldular.

Gazze İçişleri Bakanlığı daha önce siyonist işgal rejimiyle işbirliği yapmaktan ve onun hesabına casusluktan dolayı idam cezasına mahkûm edilen üç kişinin cezalarını infaz etmişti.

 

fiem

Yorumlar