Esir Siyonist Asker Shaul Oron'un Ailesi Netanyahu'ya Baskı Yapmaya Devam Ediyor

İki yıldan beri Filistinli direnişçilerin elinde esir tutulan işgalci esir asker Shaul Oron'un ailesi çocuklarının kurtarılması için pazarlık yapılması talebiyle bugün (20 Temmuz Çarşamba) akşam saatlerinde ve yarın, işgal devletinin başbakanı Netanyahu'nun Kudüs'teki çalışma ofisinin önünde eylem yapacağını açıkladı.  

Görüntülenme: 1442 Tarih: 20 Temmuz 2016 12:46
Esir Siyonist Asker Shaul Oron'un Ailesi Netanyahu'ya Baskı Yapmaya Devam Ediyor

Oron ailesi siyonist kamuoyundan da Netanyahu'yu pazarlığa zorlamak için bu eylemlerinde kendilerine destek verilmesini, katkıda bulunulmasını istedi.

Bugün akşam çocuklarının esir edilmesinin ikinci yıl dönümü münasebetiyle böyle bir eylem planladıklarını söyleyen ve çocuklarının "vatan savunması" için cepheye sürüldüğünü iddia eden Oron ailesi şimdi de onun özgürlüğüne kavuşturulması için gerekli girişimlerde bulunulmasını istedi.

İşgalci askerleri esir etmiş olan İzzettin Kassam Birlikleri, siyonist işgal yönetiminin bu esirler hakkında kendi halkını yanılttığını, onlar hakkında işgal yönetiminin elinde herhangi bir bilgi bulunmadığını kendilerinin de bir bedel almadan herhangi bir bilgi vermeyeceklerini söylemişti.

Kassam Birlikleri'nin komutanlarından Ebu'l-Attar da El-Cezire.net'in kendisiyle yaptığı son röportajında bazı önemli noktalara işaret ederek, işgal rejiminin işin kolay yanını seçerek esir askerlerin sağ olmadıkları iddiasında bulunduğunu ancak bu konuda elinde hiçbir bilgi olmadığını söyledi.

fiem

Yorumlar