Abbas Münafıkların Başı Meryem Recevi İle Görüştü

Filistin Cumhurbaşkanı Mahmud Abbas'ın dün akşam Paris'te İran devrim karşıtı hareketin lideri olan Meryem Recevi ile görüştüğü ortaya çıktı. 

Görüntülenme: 1493 Tarih: 31 Temmuz 2016 20:50
Abbas Münafıkların Başı Meryem Recevi İle Görüştü

İran devrimine karşı yıllardır düzenledikleri suikastler ve terör saldırıları ile adını duyuran "Halkın Mücahitleri Örgütü'nün" internet sitesinden bugün yapılan açıklamada Mahmud Abbas ile örgüt lideri Meryem Recevi'nin fotoğrafları paylaşılarak "İki lider, bölgedeki krizleri masaya yatırdı" ifadesi kullanıldı. 

Habere göre, Mahmud Abbas'ın bölgedeki "dini aşırıcılıkla" mücadele noktasında Meryem Recevi'ye destek verdiği ve Fransa'nın geliştirdiği Filistin insiyatifi konusunda görüş alışverişinde bulundukları ifade edildi.

Meryem Recevi liderliğindeki örgüt ve İran devrimine karşı olan kesimler, 9 Temmuz'da Paris'te düzenlenen "Devrim Karşıtları Kongresi'nde" bir araya gelmiş ve Suudi Arabistan istihbaratının eski şefi Turki el-Faysal'ın ve Amerikalı üst düzey temsilcilerin katılımıyla İran'da rejim değişikliği için fiili olarak harekete geçileceğinin sinyallerini vermişlerdi.

 

İSLAMİANALİZ

Yorumlar