Siyonist İşgal Askerleri Filistinli Bir Genci Yargısız İnfazla Şehit Etti

Nablus'un güneyindeki Havara askeri kontrol noktasında beş işgal askerinin bugün (31 Temmuz Pazar) öğleden sonra Filistinli bir gence bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açtığı ve gencin şehit olduğu belirtildi.  

Görüntülenme: 1192 Tarih: 31 Temmuz 2016 21:40
Siyonist İşgal Askerleri Filistinli Bir Genci Yargısız İnfazla Şehit Etti

Filistin askeri irtibat sorumlusu, Filistin Sağlık Bakanlığı'na 31 yaşındaki Rami Avretani isimli gencin Nablus'un güneyindeki Havara kontrol noktası yakınlarında işgal güçlerinin açtığı ateş sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Siyonist askeri kaynaklar, Filistinli gencin Nablus kenti girişinde bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğunu, aracıyla işgal devriyesinin yanında seyrederken aracını durdurup elinde bıçakla işgal askerlerine saldırdığını iddia etti.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan görgü tanıkları ise işgal askerlerinin Nablus'tan çıkmakta olan Filistinli gencin aracını durdurduğunu, genci aracın içerisinden çıkararak üzerine ateş açtığını söyledi.

Filistinli gencin açılan ateşle olay yerinde şehit olduğu, işgal güçlerinin kontrol noktasını her iki yönde de geçişlere kapattığı ifade edildi.

fiem

Yorumlar