Quds Press Haber Ajansı'nın Filistinli yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, Gazze kentinin doğusunda direnişe ait bir tünelde dün akşam geç saatlerde çökme meydana geldi.
Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Gazze kentinin doğusundaki Eş-Şucaiyye Mahallesi'nde bir tünelde meydana gelen kazada sekiz kişinin hafif ve orta derecede yaralandığını bildirdi.
İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları başta olmak üzere direniş grupları işgal ordusuyla olası bir savaşa hazırlık için tünel kazmayı sürdürürken söz konusu tünellerde zaman zaman yaşanan kazalarda ve çökmelerde direnişçilerden hayatını kaybedenler ve yaralananlar oluyor.
fiem
Avustralya'da Siyonistlerin Toplantısına Baskın Düzenlendi: 12 Ölü
Gazze'de İnsani Kriz Büyüyor
Kudüs Tugaylarından Önemli Açıklama
Hizbullah Yetkilisi İstanbul'da Konuştu

