Siyonist Askerler Filistinli Küçük Bir Kızı Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün (13 Ağustos Cumartesi) akşam saatlerinde Filistinli bir kız çocuğu işgal altındaki Kudüs kentinin Babu'l-Amud semtinde bulunduğu sırada gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1253 Tarih: 14 Ağustos 2016 03:12
Siyonist Askerler Filistinli Küçük Bir Kızı Gözaltına Aldı

Kudüs Enformasyon Merkezi'nin bildirdiğine göre, işgal güçleri Esyel Salahaddin'i Kudüs'ün Babu'l-Amud semtinde gözaltına aldıktan sonra kentteki polis merkezlerinden birine götürdü.

Yahudilerce kutsal kabul edilen sözde heykelin yıkılışının yıldönümü öncesinde işgal güçleri dün sabah erken saatlerde Kudüs kenti Eski Belde semtinde birçok eve baskın düzenledi.

Kudüslü Esir ve Tutuklu Aileleri Komitesi üyesi Ala El-Haddad, işgal güçlerinin işgal istihbaratının desteğiyle Eski Belde'de düzenlediği baskınlar sırasında birçok genci gözaltına aldığını açıkladı.

El-Haddad, işgal güçlerinin Murad El-Eşheb, Ala El-Fahuri, Visam Hicazi, Ala Camcum, Ahmed Ebu Ğazale, Muhammed Ebu Şişe ve Yusuf Ebu Şişe'yi gözaltına alarak iki hafta Kudüs'ten uzaklaştırma cezasıyla cezalandırdığını söyledi.

El-Haddad ayrıca işgal güçlerinin Yahudi yerleşimcilerin saldırısına maruz kalan Yasir Necib, Ubade Necib ve Muhammed Necib'i evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını, Ubade ve Muhammed'i daha sonra serbest bırakırken Yasir'i gözaltında tutmaya devam ettiğini bildirdi.

fiem

Yorumlar