Gazze Geceyi Bombalar Altında Geçirdi

Siyonist güçler Gazze'de 60'dan fazla noktayı vurdu; yaralanan 4 çocuk hastaneye kaldırıldı. 

Görüntülenme: 1839 Tarih: 22 Ağustos 2016 06:21
Gazze Geceyi Bombalar Altında Geçirdi

Gazze'de sıcak saatler yaşanıyor, siyonist işgal uçakları bu gece Gazze'nin Kuzeyinde yer alan Beyt Hanun ve Beyt Lahiya'da 60'dan fazla noktayı bombaladı, saldırıların halen devam ettiği belirtiliyor. 
 
Filistin Enformasyon Merkezi'nin geçtiği haberde, siyonist güçlerin bölgeyi toplarla da vurduğu ve saldırılarda aralarında çocukların da bulunduğu yaralılar olduğu belirtildi.
 
Filistin Sağlık Bakanı Eşref El-Kudret saldırıların ardından yaptığı açıklamada 17 yaşındaki bir kızın ayağına isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralandığını, 3 çocuğun ise hafif şekilde yaralandığını ve korkudan fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını ifade etti. Kudret, daha erken saatlerde de bir Filistinlinin ilk saldırılarda yüzünden yaralandığını söylemişti.  Yerel kaynaklar ise yaralı sayısının daha fazla olduğu bilgisini aktardı. 
 
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İyad El-Bezm ise yaptığı açıklamada 60'tan fazla bölgenin top atışları ve siyonist uçakların saldırılarıyla vurulduğu bilgisini doğruladı.

Siyonist basında yer alan haberlerde, bugün Gazze'den Sedirot yerleşim bölgesine bir füze atılması üzerine saldırıların gerçekleştiği belirtildi.  
 
Siyonist ordu sözcüsü Avichay Adrae, Hamas'a ait hedeflerin vurulduğunu ileri sürdü.
 
Siyonist rejim bakanları ise Avigdor Lieberman'dan Gazze'den atılan füzelere misliyle karşılık verilmesini talep etti.
 
مصابو الغارات
Saldırının ardından patlamaların etkisiyle bölgeden yoğun dumanlar yükseldiği görüldü.
 
İSLAMİANALİZ

Yorumlar