Uluslararası Boykot Kampanyaları Siyonist İsrail'i Bunalttı

Sivil toplum kuruluşlarının siyonist işgal rejimiyle işbirliği içinde olan veya bu rejime doğrudan destek veren ticarî kuruluşları boykot etmesinden ciddi şekilde zarar gören işgal yönetimi Filistin içinde faaliyet gösteren ve boykotu yönlendiren uluslararası kuruluşları yakın takibe almak için bir komite oluşturmayı kararlaştırdı.  

Görüntülenme: 1475 Tarih: 25 Ağustos 2016 05:36
Uluslararası Boykot Kampanyaları Siyonist İsrail'i Bunalttı

Komitenin amacı boykotu yönlendiren ve organize eden uluslararası kuruluşları sıkıştırmak suretiyle faaliyetlerini tamamen engellemek veya faaliyet alanlarını iyice daraltmak.

Siyonist kurumları boykot faaliyetlerini yürütenlere karşı savaş konusunda İsrail İç İşleri Bakanı Aryeh Deri ile Stratejik İlişkiler Bakanı Gilad Erdan'ın boykotu yönlendiren sivil toplum kuruluşlarını ve onlara destek verenleri takip etmek, çalışmalarını engellemek ve onlara ceza uygulamak, gerek görüldüğünde boykot kampanyalarına katılanları sürgün etmek amacıyla bir komite oluşturulması üzerinde anlaştığı ifade edildi.

İşgal rejimi siyonist rejime destek veren kurumlara yönelik boykotu etkisiz hale getirebilmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. Buna ihtiyaç duyması boykottan ciddi şekilde etkilendiklerini ve zarar gördüklerini ortaya koyuyor.

fiem

Yorumlar