Fethi Hammad ABD'ye Tepki Gösterdi

ABD’nin kendisini terör listesine alma kararını değerlendiren Hamas Siyasi Birimi üyesi Fethi Hammad, alışık olduğumuz işgalci İsrail yanlısı bu tür kararların kötü isim yapmış Amerikan idaresi için ek bir kara leke olduğu gibi, Amerika’nın terör ve cinayet şebekesi Siyonistlere tam manasıyla taraf olduğunun da somut bir kanıtı olduğunu söyledi.  

Görüntülenme: 1593 Tarih: 17 Eylul 2016 22:05
Fethi Hammad ABD'ye Tepki Gösterdi

Hamas lideri ve eski İçişleri Bakanı Hammad konuyla ilgili olarak bugün (17 Eylül Cumartesi) basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada Hammad, “Amerika’nın işgalcinin Batı Yaka’da Filistin halkına saldırılarını yoğunlaştırdığı ve Amerikan idaresinin de birinci sınıf silahlı işgalciyi destekleyeceğini duyurmasından sonra alınan bu karar oldukça manidardır” dedi.

Siyonist  terörün en büyük destekçisinin Amerikan idaresi olduğuna dikkat çeken Hammad, bu tür kararların kendilerini Filistin halkına hizmet etmekten ve neye mal olursa olsun bu halkın hak ve hukukunu savunmaktan engelleyemeyeceğini ifade etti.

Hammad devamla, “Herkes iyi biliyor ki Allah yolunda ölmek en büyük arzumuzdur. Allah’ın bizim için yazdığından başkasının bize dokunmayacağına inancımız tamdır. O bizim mevlamızdır. O ne güzel yardımcıdır” ifadesini kullandı.

Amerikan Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada Hamas liderlerinden Fethi Hammad’ı yabancı terör listesine eklediğini duyurdu.

fiem

Yorumlar