Siyonist Askerlerin Yaraladığı Filistinli Kızın Bıçak Taşımadığı Anlaşıldı

İşgal rejimi kaynakları, dün sabah Kalkiliya kentinde okuluna giderken işgal askerlerince yaralanan Filistinli kızın bıçak taşımadığının anlaşıldığını açıkladı.  

Görüntülenme: 762 Tarih: 22 Eylul 2016 14:23
Siyonist Askerlerin Yaraladığı Filistinli Kızın Bıçak Taşımadığı Anlaşıldı

İşgal medyasında yer alan haberlerde, Filistinli küçük kızın okul çantasından başka hiçbir şey taşımadığı ve işgalciler için herhangi bir tehdit teşkil etmediği belirtildi.

İşgal güçleri, 12 yaşındaki Berae Uveysi isimli Filistinli kızı Kalkiliya kenti girişindeki askeri kontrol noktasında işgal askerlerine yönelik bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla ateş açarak yaralamıştı.

İşgal rejimi televizyonu 2'nci ve 10'uncu kanallarına ait internet sitelerinde, Filistinli küçük kızın sırtında çantasıyla araçlara tahsis edilen yolda yürüdüğü, işgal askerlerinin küçük kızı tehdit olarak görüp ateş açtıkları belirtildi.

Söz konusu sitelerde yayınlanan haberlerde ayrıca, işgal askerlerinin önce uyarı amaçlı havaya ateş açtıkları ve daha sonra küçük kızı ayağından yaraladıkları ifade edildi.

Haberlerde, küçük kızın çantasında bıçak bulunmadığı itiraf edilerek, küçük kızın olay yerindeki sorgusunda şehit olmak istediğini söylediği öne sürüldü.

fiem

Yorumlar