Uluslararası Gazze Ablukasını Kırma Komitesi Başkanı Siyonist Rejimi Eleştirdi

Uluslararası Gazze Ablukasını Kırma Komitesi Başkanı Zahir Beyravi, işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ne uygulanan ablukayı kırmak için yola çıkan Zeytune gemisine el koyarak korsanlık yaptığını söyledi.  

Görüntülenme: 968 Tarih: 06 Ekim 2016 15:05
Uluslararası Gazze Ablukasını Kırma Komitesi Başkanı Siyonist Rejimi Eleştirdi

Beyravi, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, Gazze'ye uygulanan ablukanın kırılması için uluslararası çabaların devam edeceğini ve işgal rejiminin korsanlığının kendilerini bu yoldan döndüremeyeceğini ifade etti.

Aynı zamanda Özgürlük Filosu kurucu üyesi ve Kadın Gemileri Projesi Yüksek İzleme Komitesi üyesi de olan Beyravi, işgal güçlerinin Zeytune gemisine müdahalesinin beklenen bir durum olduğunu bildirdi.

Özgür dünyaya seslenerek işgal rejiminin cinayetlerini durdurmasını isteyen Beyravi, Gazze Şeridi'ne uygulanan ablukanın kırılması için Arap ülkelerinin de harekete geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Arap ülkelerinin Gazze Şeridi'ne uygulanan abluka karşısındaki duyarsızlıklarını da eleştiren Beyravi, Gazze Şeridi'ne uygulanan abluka karşısında sessiz kalmanın cinayet olduğunu söyledi.

fiem

Yorumlar