Siyonist Rejim Mahkemesi Şehit Ebu Subeyh'in Kızı İman'ın Gözaltı Süresini Uzattı

Kudüs'teki İsrail Sulh Mahkemesi, dün akşam (10 Ekim Pazartesi) Şehit Misbah Subeyh Ebu Subeyh'in kızı İman'ın gözaltı süresini önümüzdeki Perşembe gününe kadar uzattı.  

Görüntülenme: 1205 Tarih: 11 Ekim 2016 15:25
Siyonist Rejim Mahkemesi Şehit Ebu Subeyh'in Kızı İman'ın Gözaltı Süresini Uzattı

Esir Kulübü avukatı Müfid El-Hac, Kudüs'teki Sulh Mahkemesi'nin 17 Filistinlinin gözaltı sürelerini uzattığını, gözaltı süreleri uzatılanlar arasında Şehit Misbah Ebu Subeyh'in kızının da bulunduğunu söyledi.

Avukat El-Hac, Esir Kulübü tarafından yayınlanan bildiride, işgal mahkemesinin Şehit Ebu Subeyh'in 17 yaşındaki kızı İman ile birlikte Nasır İbrahim, Ömer İbrahim ve Muhammed Huveys'in gözaltı sürelerini 13 Ekim Perşembe gününe kadar uzattığını bildirdi.  

Bildiride ayrıca, gözaltına alınan Filistinlilerden bazılarının gözaltı sürelerinin Salı gününe, bazılarının gözaltı sürelerinin de 14 Ekim veya 18 Ekim'e kadar uzatıldığı kaydedildi.

Avukat El-Hac, Tarık Ebu Subeyh, Muammer Ebu Subeyh ve Nebih Ebu Subeyh'i mahkemenin Cuma gününe kadar ev hapsi ve 5 bin şikel kefalet karşılığı serbest bıraktığını söyledi.

Şehit Misbah Ebu Subeyh'in önceki gün gerçekleştirdiği eylemin ardından Kudüs'te gözaltına alınanların sayısının 40'ı geçtiği belirtildi.

fiem

Yorumlar