Hamas Hareketi Lübnan Temsilciliği Ebu Subeyh'in Şehadeti Dolayısıyla Tebrikleri Kabul Etti

İslami Direniş Hareketi (Hamas), dün (10 Ekim Pazartesi) Lübnan'ın Sayda kentinde Sayda Belediyesi Salonu'nda düzenlediği etkinlikte "El-Aksa Arslanı" Misbah Ebu Subeyh'in şehadeti münasebetiyle tebrikleri kabul etti.  

Görüntülenme: 1360 Tarih: 11 Ekim 2016 20:22
Hamas Hareketi Lübnan Temsilciliği Ebu Subeyh'in Şehadeti Dolayısıyla Tebrikleri Kabul Etti

Etkinliğe Lübnanlı ve Filistinli partilerinden, halk komiteleri ve sivil toplum örgütlerinden temsilciler ile alimlerin yanında Sayda ve Vadi Ez-Ziyne bölgesi mülteci kamplarından çok sayıda Filistinli katıldı.

Hamas Hareketi Lübnan temsilcisi Ali Bereke etkinlikte yaptığı konuşmada, Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki Filistinlileri selamladıklarını ve Kudüs eylemiyle verdikleri mübarek hediye dolayısıyla kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Bereke, Kudüs eyleminin dosttan önce işgalci düşmana Filistin halkının asla teslim olmayacağı ve gideceği yolu çok iyi bildiği, o yolun direniş ve cihat yolu olduğu mesajını verdiğini ifade etti.

Etkinlikte konuşan Lübnanlı ve Filistinli siyasi grupların temsilcileriyle alimler de direnişe desteklerini dile getirerek Kudüs eylemini tebrik ettiler.

fiem

Yorumlar