Siyonist Askerler El-İseviyye Mahallesi'nde Bomba Atışı Talimi Yapıyor

İşgal rejiminde yayınlanan Haaretz gazetesi, bugünkü (18 Ekim Salı) sayısında, işgal askerlerinin Kudüs'ün El-İseviyye Mahallesi'nde bomba atışı talimi yaptığını yazdı.  

Görüntülenme: 1333 Tarih: 18 Ekim 2016 01:32
Siyonist Askerler El-İseviyye Mahallesi'nde Bomba Atışı Talimi Yapıyor

Haberde belirtildiğine göre, El-İseviyye sakinlerinden bir kişinin çektiği görüntülerde Sınır Muhafızları askerlerinin herhangi bir çatışma olmadığı halde mahallede bomba atışı talimi yaptıkları görülüyor.

Haberde, işgal polisinin ise askerlerin bomba atışı talimi yapmadıklarını, bilakis taş ve molotof kokteyli atan gençlere karşılık verdiklerini iddia ettiği bildirildi.

El-İseviyye'deki Halk Komitesi üyesi Muhammed Ebu Hıms'ın kaydettiği görüntülerin 28 Eylül'e ait olduğu, akşam saatlerinde mahalleye baskın düzenleyen Sınır Muhafızları askerlerinin arkasında yürüyen Ebu Hıms'ın bir işgal subayının polislerden birine bombanın nasıl atılacağını gösterdiğini fark ettiği belirtildi.

O saatlerde mahallede herhangi bir çatışma olmadığını bildiren Ebu Hıms, "Yeni polisleri getirip onlara mahallede evlerin arasında bomba nasıl atılır öğretiyorlar" dedi.

fiem

Yorumlar