Hamas Lideri Husam Bedran Batı Yaka’daki Kameralara Karşı Konulmasını İstedi

İslamî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Husam Bedran, Batı Yaka’da gözetim ve takip için takalın kameralara karşı halkın ve direniş gruplarının çabalarını birleştirmelerini istedi.  

Görüntülenme: 995 Tarih: 21 Ekim 2016 00:38
Hamas Lideri Husam  Bedran Batı Yaka’daki Kameralara Karşı Konulmasını İstedi

Basın açıklaması yapan Bedran, takılan kameraların direnişçilerin uykusunu kaçırdığını, direniş eylemlerini sürdürmelerini zorlaştırdığını ve işgal askerlerine yönelik operasyonları engellediğini söyledi.

Siyonist işgal güçlerinin Ramallah yakınlarında yapılan silahlı eylemin ardından kameralar aracılığıyla direniş hücresine ulaştığını hatırlatan Bedran “Kameraların bu haliyle oldukları yerlerde kalması daha çok direnişçinin ortaya çıkarılması ve deşifre edilmesi, yaptıkları kahramanca eylemlerin başarısız kalması, Batı Yaka’da büyüyen direnişin önüne engellerin çıkarılması anlamı geliyor. Bu durum, kameralara karşı konulmasını zorunlu kılıyor” dedi.

Batı Yaka şehirleriyle Kudüs’ün birçok noktasına yüzlerce kamera yerleştiren işgal güçleri, insan gücüyle engelleyemediği direniş eylemlerini kameralar aracılığıyla engellemek istiyor. 

fiem

Yorumlar