Kudüs Gazetesi Lieberman Röportajından Dolayı Büyük Tepki Topladı

Filistin Gazeteciler Kitlesi, Siyonist Savaş Bakanı Avigdor Lieberman ile uzun bir röportaj yapıp yayınlayan Kudüs gazetesine tepki göstererek, bunun alçak ve sinsi bir normalleşme girişimi olduğunu ifade etti.  

Görüntülenme: 1445 Tarih: 24 Ekim 2016 07:09
Kudüs Gazetesi Lieberman Röportajından Dolayı Büyük Tepki Topladı

Gazeteciler Kitlesi konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan açıklamada gazeteciler, “Bu röportaj alçak bir normalleşme girişimi olduğu gibi, Filistin halkıyla şehitlerin ve esirlerin ailelerinin duygularını hiçe sayma anlamına geliyor. Aynı şekilde Lieberman ile röportaj, dünyanın dört bir yanında Filistin halkıyla yapılan dayanışma çabalarına da bir darbedir” ifadesini kullandı.

Açıklamada, yapılan röportajın ahlaki bir cinayet olduğu, Filistinli özgür insanların buna tepki vermeleri, gazeteyi boykot etmeleri ve röportajı gerçekleştirenlere karşı yargıya başvurmak gerektiği ifade edildi.

Yerel Kudüs gazetesinin Filistin halkına karşı fanatik tavrıyla bilinen aşırı sağcı Siyonist lider Avigdor Lieberman ile yaptığı röportaj Filistin halkı ve direniş grupları tarafından tepkiyle karşılandı.

fiem

Yorumlar