Siyonist Askerlere Lübnan Sınırında Saldırı Düzenlendi

Lübnan sınırındaki bir grup İsrail askerine saldırı düzenlendi. 

Görüntülenme: 1531 Tarih: 26 Ekim 2016 13:10
Siyonist Askerlere Lübnan Sınırında Saldırı Düzenlendi

İşgal rejimi medya kaynakları, bugün (26 Ekim Çarşamba) Lübnan topraklarından açılan ateşle bir işgal askerinin yaralandığını ifade etti.

 

İşgal rejimi gazetelerinden Maariv'in internet sitesinde konuyla ilgili yayınlanan haberde, bir işgal askerinin işgal altındaki Filistin topraklarının kuzeyinde sınır bölgesinde bulunduğu sırada Lübnan topraklarından açılan ateşle yaralandığı bildirildi.

 

Haberde, açılan ateşle orta derecede yaralanan işgal askerinin tedavi için hastaneye kaldırıldığı ve işgal ordusunun soruşturma başlattığı belirtildi.

 

İşgal ordusu ise yayınladığı bildiride, Lübnan ile işgal altındaki toprakları ayıran sınır yakınlarındaki Tel Ramim bölgesinde mutat görevini yapan işgal gücüne ateş açıldığını ve bir işgal askerinin yaralandığını söyledi.

 

Bildiride, işgal güçlerine ateşin Lübnan tarafındaki bir araçtan açıldığı, işgal güçlerinin ateşe karşılık verdiği ve aracın isabet aldığının tespit edildiği öne sürüldü.

 

Dün de Mısır sınırında işgal rejiminin inşa ettiği duvarda çalışan bir işgalci Mısır topraklarından açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

fiem

Yorumlar