Filistinli Gençler Siyonist Orduya Ait Kuleyi Molotof Kokteyliyle Ateşe Verdi

İntifada gençleri, El-Halil'in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesi girişindeki askeri gözetleme kulesini molotof kokteyli atarak ateşe vermeyi başardı.  

Görüntülenme: 1355 Tarih: 31 Ekim 2016 10:23
Filistinli Gençler Siyonist Orduya Ait Kuleyi Molotof Kokteyliyle Ateşe Verdi

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, Filistinli gençlerin belde girişindeki askeri kuleye molotof kokteyli attığını ve kuleye isabet eden molotof kokteylinin kulenin alev almasına yol açtığını söyledi.

 

Muhabirimiz, Halid İhlil isimli gencin gerçekleştirdiği ve üç işgal askerinin yaralandığı eylemin ardından Filistinli gençlerle işgal güçleri arasında şiddetli çatışmaların yaşandığını, molotof kokteylinin kuleye çatışmalar sırasında atıldığını bildirdi.

 

Bu arada, işgal güçlerinin El-Halil'in girişindeki El-Cisr bölgesinde konuşlandığı, ana caddeyi demir barikatla ve toprak yığınıyla kapattığı, Filistinlileri başka yollara sevk ettiği ve bu nedenle trafikte tıkanıklık yaşandığı ifade edildi.

 

İşgal güçleri Halid İhlil'in üç işgal askerini yaraladıktan sonra şehit olmasının ardından El-Halil'in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesini giriş çıkışa kapattı.

FİEM

Yorumlar