Siyonist Güçler Tulkerem'e Baskın Yaptı

Siyonist işgal güçlerinin dün akşam baskın yapıp Batı Yaka’nın Tulkerem şehrine birkaç koldan girmesi üzerine şehirde çatışmaların çıktığı belirtildi.  

Görüntülenme: 1138 Tarih: 04 Kasım 2016 03:21
Siyonist Güçler Tulkerem'e Baskın Yaptı

Dün (3 Kasım Perşembe) akşam Tulkerem yakınlarında bir grup işgal askerinin silahlı saldırıya uğraması ve askerlerden birinin yaralanması üzerine işgal güçleri failleri yakalamak için bölgede geniş çaplı arama başlattı. Operasyon kapsamında Tulkerem’e giren ve ana caddeleri tutan işgal güçleri evlerde arama ve kimlik kontrolü yaptı.

Muhabirimize bilgi veren yerel kaynaklar, işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çatışmaların özellikle Yahudi yerleşkelerine giden yol üzerinde yoğunlaştığını belirttiler.

İşgal güçlerinin araçları durdurup kimlik kontrolü yaptığına dikkat çeken kaynaklar, birçok iş yerine ait kameralara da el koyduklarını ifade ettiler.

İşgal güçlerinin dün ikindiden sonra Filistinli bir genci yargısız infaz etmelerinin ardından Ramallah ve Tulkerem şehirlerinde işgal askerlerine yönelik yapılan silahlı eylemlerde bir işgal askeri yaralandı. 

FİEM

Yorumlar