Siyonist Güçler Batı Yaka'da Dört Filistinliyi Gözaltına Aldı

Siyonist işgal rejiminin askerî birlikleri bugün (13 Kasım Pazar) sabah Batı Yaka'nın değişik bölgelerinde yaptıkları baskınlarda dört Filistinliyi gözaltına aldılar. 

Görüntülenme: 831 Tarih: 13 Kasım 2016 18:48
Siyonist Güçler Batı Yaka'da Dört Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal güçlerinin Filistinlileri gözaltına almak için evlere baskınlar düzenledikleri ve aramalar yaptıkları, aramalar esnasında da eşyalara ciddi şekilde zarar verdikleri ifade edildi.

İşgal güçleri adına yayınlanan raporda da bugün sabah Batı Yaka bölgesinde gerçekleştirilen baskınlardan söz edilerek, arananlar listesinde oldukları iddia edilen dört kişinin gözaltına alındığı, bunlardan ikisinin askerlere ve yahudi yerleşimcilere yönelik eylemlere karışmaktan dolayı arandığı belirtildi.

Rapora göre gözaltına alınan dört kişiden biri Ramallah'ın ilçesi Sevad'da, biri Kalendiya mülteci kampında, ikisi de Beytlahim'in ilçesi Dehişe'de ele geçirildi. Raporda ayrıca bu kişilerin Filistin Halk Kurtuluş Cephesi'ne mensup olduğu iddia edildi.

Quds Press Haber Ajansı tarafından yayınlanan haberde de işgal güçlerinin aramalar sebebiyle Batı Yaka'nın değişik beldelerine ve köylerine geceden baskınlar düzenledikleri, evlere girdikleri ve çok çirkin şekillerde aramalar yaptıkları ifade edildi. 

fiem

Yorumlar