Siyonist Askerler Batı Yaka ve Kudüs'te 21 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Siyonist işgal güçleri işgal altındaki Kudüs ve Batı Yaka'da dün gece yarısından itibaren ve bugün (29 Kasım Salı) sabah erken saatlerde birçok eve baskın düzenlediler. Baskınlardan sonra 21 Filistinlinin gözaltına alındığı ifade edildi.  

Görüntülenme: 1090 Tarih: 29 Kasım 2016 03:14
Siyonist Askerler Batı Yaka ve Kudüs'te 21 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusu adına yayınlanan raporda gece yarısından itibaren yapılan baskınlarda gözaltına alınan kişilerin arananlardan oldukları iddia edildi. Bunlardan sekiz kişinin işgal güçlerine ve yahudi yerleşimcilere karşı gerçekleştirilen eylemlerle bağlantılarının olduğu iddia edildi.

İşgal ordusu raporunda Kudüs’ün kuzey batısında yer alan Kutna beldesinde yapılan baskın ve aramalarda bıçaklar ele geçirildiği iddia edildi.

Quds Press haber ajansının verdiği bilgilere göre işgalciler Kudüs'ün İseviyye mahallesine bugün sabah düzenledikleri baskınlarda dört kişiyi gözaltına aldılar.

Baskınlarda tutuklananlardan birinin de özgürleştirilen eski esirlerden ve Filistin Ulusal Güvenliği elemanlarından Beha El-Ciyusi (36) olduğu ifade edildi. Bu kişinin Tulkerem'deki evine baskın düzenlenerek gözaltına alındığı bildirildi. 

fiem

Yorumlar