Mezmuriye Geçidinde Filistinli Bir Genç Siyonist İşgalciler Tarafından Yaralandı

Bugün (1 Aralık Perşembe) Batı Yaka bölgesinin güneyinde yer alan Beytilahm'ın doğusundaki Mezmuriye askerî geçit noktasında Filistinli bir genç işgal güçlerinin attığı mermilerle yaralandı.  

Görüntülenme: 1129 Tarih: 01 Aralık 2016 00:53
Mezmuriye Geçidinde Filistinli Bir Genç Siyonist İşgalciler Tarafından Yaralandı

Filistin Kızılayı yetkililerinin Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine verdiği bilgilere göre işgal güçleri Filistinlilere ait bir araca söz konusu geçit noktasından geçişi esnasında ateş etti. İşgal güçleri aracın verilen emirlere uymaması sebebiyle ateş ettiklerini iddia ettiler. Ateş sonucu gerçek merminin isabet etmesi sebebiyle araçta bulunan, Filistin'in El-Halil vilayetine bağlı Yatta şehrinden olan 28 yaşındaki Musa Muhammed Debabise yaralandı. Yaralanan gencin tedavi için Beyti Cala hükümet hastanesine kaldırıldığı haber verildi.

Olaylara şahit olanların verdiği bilgilere göre isabet eden mermi Musa Muhammed'in dizini delerek geçti ve ilk yardım müdahalesi olay yerinde yapıldı. İlk isabet anında dizinden çok kan geldiği ancak hastanedeki durumunun normal olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

fiem

Yorumlar