Siyonist Güçler Batı Yaka ve Kudüs'te 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

Filistin halkına yönelik baskılarını ve zulmünü sürdüren işgal güçleri bu sabah (5 Aralık Pazartesi) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs'te gerçekleştirdiği baskınlarda 13 Filistinliyi gözaltına aldı.  

Görüntülenme: 1227 Tarih: 05 Aralık 2016 21:27
Siyonist Güçler Batı Yaka ve Kudüs'te 13 Filistinliyi Gözaltına Aldı

İşgal ordusunun konuyla ilgili yayınladığı raporda, işgal güçlerinin direnişle ve işgalcilere yönelik eylemlerle bağlantılı oldukları gerekçesiyle 8 Filistinliyi gözaltına aldığı ifade edildi.

 

Raporda, işgal güçlerinin Cenin yakınlarındaki Kabatiye beldesinden üç kişiyi, Beytlahim'e bağlı Beyt Ficar beldesinden bir kişiyi ve Kuzey El-Ağvar'daki El-Ciftlik bölgesinden dört kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

 

Quds Press Haber Ajansı, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde 13 Filistinliyi gözaltına aldığını tespit ettiğini, 8'inin isimlerinin işgal ordusunun raporunda yer aldığını bildirdi.

 

İşgal güçlerinin Kudüs'ün banliyölerinden dört genci gözaltına aldığı, Şufat Kampı'na baskın düzenleyerek eski esirlerden Uday Ebu's-Saad ve Muhammed Salah ile Uveys El-Hüseyni isimli gençleri gözaltına aldığı ifade edildi.

 

İşgal ordusu ve polisinin Kudüs'ün Silvan beldesine baskın düzenlediği, eski esir Davud El-Gül'ü gözaltına alarak evinde arama yaptığı belirtildi.

fiem

Yorumlar