Mervan El-Bergusi'den Önemli Uyarı

Fetih Hareketi liderlerinden Mervan El-Bergusi, Filistin Yönetimi'ni özgürlüğe ve bağımsızlığa giden köprü olmak için görevlerini gözden geçirmeye davet etti.  

Görüntülenme: 1096 Tarih: 06 Aralık 2016 01:03
Mervan El-Bergusi'den Önemli Uyarı

Mervan El-Bergusi, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, siyasi çizgisinden asla sapmayacağını, milli birlik yolunda yürümeye devam edeceğini, özgürlük ve direniş söylemine yeniden itibar kazandırmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

 

Fetih Hareketi Merkez Komitesi seçimlerinde en yüksek oyu almaktan gurur duyduğunu belirten El-Bergusi, kendisine verilen oyların Fetih'in mücadelesine vefasının göstergesi olduğunu ifade etti.

 

2002 yılında gözaltına alınan ve işgal zindanlarında beş kez müebbet hapis cezası mahkûmu olarak tutulan Mervan El-Bergusi, Filistin halkına güvendiğini söyledi ve Filistin Yönetimi'nden Arap ve dost Batı ülkeleriyle ilişkilerini güçlendirmesini istedi.

 

İşgal rejimi başbakanı Benyamin Netanyahu, "terörist lider" olarak nitelediği Mervan El-Bergusi'nin Fetih Merkez Komitesi üyeliğine seçilmesini eleştirerek Fetih'in aday listesinin başına teröristleri koyduğunu söylemişti.

fiem

Yorumlar