Bülbül Kardeşler Açlık Grevinden Katil israil'e Karşı Zaferle Çıktı(VİDEO)

Siyonist işgal rejimi Muhammed ve Mahmud Bülbül kardeşleri Batı Yaka’nın kuzeyinde yer alan Cenin şehrine giden ana cadde üzerinde bulunan Salim askeri noktasında serbest bıraktı.  

Görüntülenme: 1164 Tarih: 09 Aralık 2016 16:35
Bülbül Kardeşler Açlık Grevinden Katil israil'e Karşı Zaferle Çıktı(VİDEO)

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin bildirdiğine göre, işgal rejiminin dün kasıtlı olarak geç bıraktığı Muhammed ve Mahmud kardeşler, altı aylık idari ceza ve 80 günlük açlık grevi ardından gün batmadan Salim askeri noktasına ulaştılar.

Kahraman iki esiri, anneleri Ummu Muhammed, kız kardeşleri Nuran, Esirler ve Özgürlüğe Kavuşanlar Heyeti Başkanı İsa Karakı’, eski esirler, son anlaşmayla özgürlüğe kavuşan eski esirler, toplumun önde gelen bazı şahsiyetleri, Filistinli grupların temsilcileri ve kalabalık bir halk kitlesi karşıladı.

Bülbül kardeşler Ramallah’taki Filistin Yönetimi’ni ziyaret ettikten sonra ikamet ettikleri Beytlahim’e giderken, işgal rejiminin şehri kuşatması ve ana caddeleri tutması nedeniyle konvoy şehre geç ulaştı. Şehri bayram havasına sokan ve daha önce görülmemiş şekilde süsleyen halk esirleri büyük bir konvoyla karşıladı.

Kısa bir açıklama yapan Muhammed Bülbül, ikisinin serbest kalmasının işgal rejimi zindanlarında bulunan diğer esirlerin de özgürlüğe kavuşacağının müjdecisi olduğunu belirterek, esirlerin Filistin halkının birlik olma mesajını verdiklerini söyledi.

Açlık grevinde kendilerine destek verenlere teşekkür eden Bülbül,  esirler adına girdikleri direnişte zafer kazanmalarına Filistin halkının vesile olduğunu ifade etti.

El-Bülbül kardeşler 80 gün süren açlık grevinin ardından işgal yönetimine karşı zafer kazanmış ve idari hapis cezaları sona erdirilmişti.

fiem

Yorumlar