Siyonist Güçler El-Halil'de Hamas Hücresi Üyelerini Gözaltına Aldığını İddia Etti

İşgal rejimi radyosu, iç istihbarat birimi "Şabak"ın İslami Direniş Hareketi (Hamas) üyelerinin işgal hedeflerine yönelik bir dizi eylem planladıklarını ortaya çıkardığını öne sürdü. 

Görüntülenme: 1689 Tarih: 07 Şubat 2017 12:08
Siyonist Güçler El-Halil'de Hamas Hücresi Üyelerini Gözaltına Aldığını İddia Etti

İşgal rejimi radyosunun konuyla ilgili haberinde, El-Halil'in doğusundaki Beni Naim beldesinden bazı Filistinlilerin bombalı eylem ve ateş açma eylemi yapmayı, Filistinli esirlerle takas için işgal askeri kaçırmayı planladıkları iddia edildi.
Haberde, deşifre edilen hücrenin eylemlerini 1948'de işgal edilen Filistin topraklarında gerçekleştirmeyi planladığı bildirildi.
Hücrenin bir tren istasyonuna ve sinagoga saldırı gerçekleştirmek istediğini öne süren işgal rejimi radyosu, hücre üyelerinin Facebook üzerinden Gazze Şeridi'ndeki Hamas liderleriyle iletişim içinde olduklarını ve patlayıcı yapımını öğrenmeye çalıştıklarını ifade etti.
İşgal rejimi savcılığının bugün (6 Şubat Pazartesi) gözaltına alınan hücre üyelerinden 23 yaşındaki Hasan Sami Hasan Zeydat ile 25 yaşındaki kardeşi Muhammed ile ilgili iddianamesini sunduğu kaydedildi.
Haberde ayrıca, El-Müselles'teki Ar'ara köyü sakinlerinden bir kişinin hücre üyelerine yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi.
 
fiem

Yorumlar