İşgal polisi konuyla ilgili yayınladığı bildiride, 1948'de işgal edilen Filistin topraklarında yer alan El-Lud kentinde bir çocuğun kadın askerlerden birinin silahını çalma girişiminde bulunduğuna dair ihbar aldığını söyledi.
Kadın askerin silahını çalmaya çalışan Filistinli çocuğun 13 yaşında ve El-Lud kenti sakini olduğunu kaydeden işgal polisi, adını açıklamadığı çocuğun gözaltına alındığını bildirdi.
İşgal polisi yayınladığı bildiride gözaltına alınan çocukla ve olayla ilgili daha başka bilgi vermedi.
İşgal güçlerinin mümkün olduğu kadar çok sayıda Filistinliyi gözaltına almak için son günlerde sıkça Filistinli gençleri bıçaklama eylemi girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına aldığı ifade edildi.
fiem
Francesca Albanese'den Önemli Çağrı
Gazzeli Yüzlerce Esir Ölümle Burun Buruna
Ayetullah Hamaney: Son Fitne Amerika Kaynaklıydı
Irakçi: İran Saldırıya Cevap Vermeye Hazır
