Siyonist Güçler Kudüslü Kadın Gazeteci Semah Ed-Duveyk'i Yeniden Gözaltına Aldı

İşgal güçleri dün akşam (15 Mart Çarşamba) Kudüslü kadın gazeteci Semah Ed-Duveyk'i Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Silvan beldesinin Ra's El-Amud Mahallesi'nde bulunan evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. 

Görüntülenme: 1498 Tarih: 17 Mart 2017 19:43
Siyonist Güçler Kudüslü Kadın Gazeteci Semah Ed-Duveyk'i Yeniden Gözaltına Aldı

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, işgal güçleri gözaltına aldığı Kudüslü kadın gazeteciyi kentteki bir gözaltı ve sorgu merkezine götürdü.
İşgal güçleri gazeteci Semah Ed-Duveyk'i daha önce de sosyal paylaşım sitelerinde kışkırtıcılık yaptığı  iddiasıyla gözaltına almıştı.
Bu arada işgal güçlerinin dün akşam El-Halil kentinin kuzeyindeki Beyt Ummer beldesi sakinlerinden bir eski esiri Ramallah yakınlarında kontrol noktasında gözaltına aldı.
Beyt Ummer beldesi sakinlerinden aktivist Muhammed Iyad Avad, işgal güçlerinin dün akşam 29 yaşındaki Sair Rıbhi Muhammed Avad'ı Ramallah'ın kuzeyindeki Attara kontrol noktasından geçtiği sırada gözaltına aldığını söyledi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine konuşan Avad, gözaltına alınan gencin eski esirlerden olduğunu ve işgal zindanlarında toplam bir buçuk yıl yattığını ifade etti.
 
fiem

Yorumlar