Sami Ebu Zuhri: Lieberman'ın Tehdidi İşgal Rejiminin Terör Rejimi Olduğunu Gösteriyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Şehit Muhammed Fukaha'ya düzenlenen suikastın ve Lieberman'ın Heniyye'ye suikast düzenleme tehdidinde bulunmasının işgal rejiminin birinci dereceden terör rejimi olduğunu gösterdiğini söyledi. 

Görüntülenme: 2004 Tarih: 27 Mart 2017 15:47
Sami Ebu Zuhri: Lieberman'ın Tehdidi İşgal Rejiminin Terör Rejimi Olduğunu Gösteriyor

Ebu Zuhri, sosyal paylaşım sitelerinden Twitter'daki hesabında yaptığı açıklamada, dünya halklarını Siyonist teröre karşı koymak ve söz konusu terörden kendini korumaya çalışan Filistin halkına destek için birlik olmaya çağırdı.
İşgal rejimi Ordu Bakanı Avigdor Lieberman, İsmail Heniyye'ye suikastı soranların bunu bakanlığının bitmesinden sonra sormalarını istemişti.
Lieberman bu açıklamayı Yahudi yerleşimci bir kadının bakanlık koltuğuna oturduğunda verdiği Heniyye'ye suikast düzenleme sözünü hatırlatması üzerine yaptı.
İşgal rejimi gazetelerinden Maariv, geçen yıl Nisan ayında Lieberman'ın işgal rejimi hükümetine Filistinlilere yönelik suikast politikasına geri dönme çağrısında bulunduğunu ve "Heniyye mezarını şimdiden belirlesin" dediğini yazmıştı.
 
fiem

Yorumlar