Hamas'tan Güvenlik Çağrısı

İslami Direniş Hareketi (Hamas), ajanlara ve hainlere en ağır cezanın verilmesini, ajanların peşinin bırakılmamasını istedi. 

Görüntülenme: 1856 Tarih: 02 Nisan 2017 05:40
Hamas'tan Güvenlik Çağrısı

Hamas Hareketi, toplumun güvenliğini ve direnişin sırtını korumak için gerekli tedbirlerin alınması çağrısında bulundu.
Hamas sözcülerinden Fevzi Burhum, konuyla ilgili yayınladığı ve bu sabah (2 Nisan Pazar) Filistin Enformasyon Merkezi'ne ulaşan bildiride, şehit komutan Mazin Fukaha'ya düzenlenen suikasttan sonra Gazze'deki İçişleri Bakanlığı'nın ve güvenlik güçlerinin hainleri ve ajanları yakalamak için gösterdiği çabalara övgüde bulundu.
Gazze'deki İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, Fukaha suikastı soruşturması kapsamında önümüzdeki saatlerde ve günlerde güvenlik tedbirlerinin yoğunlaştırılacağını açıkladı.
Bakanlık sözcüsü Iyad El-Bezm, sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'taki sayfasında dün akşam konuyla ilgili yaptığı açıklamada, önümüzdeki saatlerde ve günlerde alınması planlanan tedbirlerin Filistin toplumunun güvenliğini korumayı hedeflediğini bildirdi.
Bu arada, Filistinli yüzlerce aktivist, sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla düşüncelerini dile getirerek, ajanlara ve hainlere kısas uygulanmasını istedi.
 
fiem

Yorumlar