Siyonist Hahamların Yeni Bir Rezilliği Ortaya Çıktı

Tanınmış Siyonist Haham Hayim Eharon Cosfi’nin liderliğindeki bir şebekenin ve Digel Hetura teşkilatının üst düzey yöneticilerinin çocuk kaçakçılığı yaptıkları ortaya çıktı.Tanınmış Siyonist Haham Hayim Eharon Cosfi’nin liderliğindeki bir şebekenin ve Digel Hetura teşkilatının üst düzey yöneticilerinin çocuk kaçakçılığı yaptıkları ortaya çıktı.  

Görüntülenme: 2255 Tarih: 18 Ağustos 2017 11:03
Siyonist Hahamların Yeni Bir Rezilliği Ortaya Çıktı

Qodsna’nın haberinde, Yedioth Ahranoth gazetesinin Yahudi çocuklarını alıp satan ve onları işgal altındaki Filistin topraklarından Amerika’ya kaçıran bir şebekeyi ifşa ettiği bildirildi. Bu kanun dışı eylemi tanınmış Siyonist Haham Hayim Eharon Cosfi’nin liderliğindeki bir şebekenin ve Digel Hetura teşkilatının üst düzey yöneticilerinin yaptıkları ortaya çıktı.

Ahranoth gazetesinin yayınladığı habere göre, çocukların satın alınması sürecinde ilk olarak psikolojik ve ailevi sorunları olan Yahudi anneler seçiliyor. Sonra bu kadınlar himaye altına alınarak Amerika’ya gitmeleri için gerekli hazırlıklar yapılıyor. Böylece onların Amerika’da doğum yapması ve doğan çocukları yüksek paralar karşılığında mütedeyyin Yahudi ailelere satmaları sağlanıyor.

Gazete, tanınmış Siyonist Haham Cosfi’nin bu yolla onlarca Yahudi çocuğun Amerika’da satışına aracılık ettiğini, annelerin çocukların satışı karşılığında 50 bin dolar aldığını ve Cosfi’nin elinde geniş bir liste olduğunu yazdı.

Siyonist gazete ayrıca, İsrail’de çocuk kaçakçılığının cezasının 15 ila 20 yıl hapis olmasına rağmen Cosfi’nin bu kanunla adeta dalga geçtiğini de kaydetti.

Ahranoth gazetesi, tanınmış Siyonist Haham Cosfi’nin, gayri meşru yollardan hamile kalmış bazı Yahudi kızlarına da şantaj yaptığını ifşa etti.

kudusgunu.com

Yorumlar