Türkiyeli Direniş Cephesi Dostlarından Kudüs ve Kürecik Açıklaması

Malatya Valiliğinin Kürecik ve Kudüs hakkında 24 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak olan kitlesel basın açıklamasına izin vermemesi üzerine Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları bir basın bildirisi yayınladı.  

Görüntülenme: 1889 Tarih: 22 Aralık 2017 07:22
Türkiyeli Direniş Cephesi Dostlarından Kudüs ve Kürecik Açıklaması

Malatya Valiliğinin Kürecik ve Kudüs hakkında 24 Aralık 2017 Pazar günü yapılacak olan kitlesel basın açıklamasına izin vermemesi üzerine Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları bir basın bildirisi yayınladı.

Bilindiği gibi Kudüs Davasını gündemde tutmak ve hükümetten Siyonist İsrail'in güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Radar Üssü ile birlikte tüm NATO üslerinin kapatılmasını talep etmek üzere Türkiyeli Müslümanlar adına 24 Aralık Pazar günü Malatya merkezde bir kitlesel basın açıklaması yapmak için valiliğe müracaat eden tertip komitesine valilik tarafından red cevabı verilmişti.

Bu konuyla ilgili olarak basın açıklamasını tertip edecek olan heyetin başkanı ünvanıyla aktivist Bahir Aydın sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

 

KAMUOYUNA DUYURU

 Filistin ve halkının özgürlüğünü özgürlüğümüz olarak gören , Kudüs'ümüzün onurumuz, namusumuz, inancımız ve olmazsa olmazımız olduğuna inanan, Siyonizm ve emperyalizmle hesaplaşmayı vacip bilen, Filistin ve Kudüs meselesinde genelde Arap ve İslam ülkelerinin özelde Türkiye'deki iktidarın ve liderlerinin hamasi nutuklar değil de Direnişe destek olabilecek reel adımların atılması gerektiğini savunan, Filistin halkının mâruz kaldığı insanlık dışı vahşetlerin kendimize yapıldığına inanan, Kudüs meselesini kendi ekonomik ve siyasî çıkarları doğrultusunda kullanmayı değil İslam ve ümmetin çıkarları doğrultusunda savunan ve kendisini Kudüs'ün özgürlüğü için feda etmesi gerektiği inancına sahip bir dünya görüşünü savunan, ülkemizin ve diğer İslâm ülkelerinin hayrına olmayan, insanlığın dünya ve ahiretini rezil rüsva eden, İslam’ın ve insanlığın ortak düşmanı olan büyük şeytan Amerika ve işgalci terör rejimi İsrail'in korunmasına yönelik tüm şeytani ve karanlık odakları koruyan NATO üslerinin ülkemizde kapatılması gerektiğine inanmış, Kürt, Türk, Arap, Zaza, Çerkez, Müslüman, gayri Müslim, Şii, Alevi, Sünni, Solcu, sağcı, ulusalcı, tüm anti Siyonist ve anti emperyalist olan genelde dünyada özelde ülkemizde NATO üslerinin kapatılması için mücadele etmeyi, onuru, inancı, namusu, davası, hedefi bilen vatanperver direnişçi halkız biz..

Dünyanın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar, Siyonizm ve emperyalizmin tüm şeytani plan ve eylemlerini bozan, her türlü saldırılarına karşı direnen onurlu direniş cephesine muhabbet duyan ve direnen halklarız biz..

Büyük şeytan Amerika'nın lideri (deccal) Trump'ın, Kudüs ile ilgili aldığı son karar üzerine, Dünya genelinde olduğu gibi aynı zamanda ülkemizdeki iktidar ve muhalefet partilerinin de meclis ve meclis dışında Kudüs meselesi ile ilgili Trump'ın almış olduğu şeytani karara karşı ortak bir itiraz duruşu sergilediklerine şahit olmuş bulunmaktayız. Son olarak hükümetin önderliğinde İstanbul'da yapılan İİT toplantısında (Doğu Kudüs) Filistin'in başkentidir kararını uygun görmeyen bizler, bu kararın yanlış olduğunu ve böyle bir kararı tanımadığımızı ilan ediyoruz. Bizler Kudüs'ün savunulmasının bu tip kararlarla değil büyük şeytan Amerika'nın ve bölgemizde bulunan mutlak şer İsrail'in def edilmesiyle olacağına inanıyoruz. Büyük şeytan Amerika'nın bölgemizdeki tek karakolunun İsrail olmadığını, bir de bölgemizdeki ülkelere sızmış olan Amerika ve NATO'nun elçilik ve askerî üslerinin de birer karakol olduğuna inanıyoruz.

İşte bizler de, bu karakollardan bir tanesi olan Malatya’nın Akçadağ ilçesi Kürecik mevkiinde bulunan NATO radar üssünün kapatılması ve Kudüs’ün Savunulması için üç defa basın açıklaması yapma ve yürüyüş düzenleme izni talebinde bulunmamıza rağmen (10/12/2017 Kürecik, 17/12/2017 Akçadağ ve 24/12/2017 Malatya), bizlere her defasında kamu güvenliği ve OHAL’i gerekçe göstererek izin verilmediği tarafımıza bildirilmiştir. İktidarın bu meşru eylemlere izin vermemesi, kamuoyunda dillendirilmekte olan, ‘Hükümet İsrail ve ABD karşısında sadece hamasi söylemlerde bulunuyor. İsrail ile diplomatik ilişkileri kesmekten ve Mavi Marmara anlaşmasını iptal etmekten çekiniyor. Bu konuda tribünlere oynamayı tercih ediyor’ şeklindeki kanaatı maalesef beslemektedir. Bizler, madem, ‘Kudüs kırmızı çizgimiz, İsrail terör ve işgalci devlet ve Amerika 15 Temmuz’da bizleri arkamızdan vuran sözde stratejik ortak ise’, sizlere, ‘Malatya Valiliğinin Kürecik ile ilgili eyleme neden izin vermediği’ sorusunu yöneltiyoruz.

Amerika ve İsrail'i protesto etmek için illaki belirli bir şablona mı girmek gerekiyor? Bu yanlış kararla bizler haklı ve meşru taleplerimizle beraber Kudüs davasını savunmaktan geri durmayacağımızı ve ülkemizdeki Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Kürecik ve 15 Temmuz hain darbe girişimin yuvası olan İncirlik dahil tüm NATO üslerinin kapatılması yönündeki talebimizi kararlılıkla her zemin ve şartlarda dile getirmeye devam edeceğimizi ilan ediyoruz.

"Kudüs'ün Özgürlüğü NATO Kürecik Radar Üssünün Kapatılmasından Geçer’.  İşte bu yüzden ülkemizdeki Kürecik ve diğer şeytani NATO üslerinin kapatılmasını istiyoruz.

TÜRKİYELİ DİRENİŞ CEPHESİ DOSTLARI

Malatya Valiliğinin red dilekçesi: 

Otomatik alternatif metin yok.

kudusgunu.com

Yorumlar