Siyonist Ordu İstihbarat Eski Başkanı, İran İle Yapılacak Muhtemel Savaşın Tarihini Verdi

Siyonist Rejim Ordusu İstihbarat Eski Başkanı Amos Yadlin, İran’ın Suriye’deki varlığının İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarının kuzey sınırlarında (Lübnan ve Suriye sınırları) muhtemel bir savaş çıkmasına yol açacağını iddia etti.  

Görüntülenme: 1840 Tarih: 23 Aralık 2017 12:06
Siyonist Ordu İstihbarat Eski Başkanı, İran İle Yapılacak Muhtemel Savaşın Tarihini Verdi

Qodsna’nın Filistin El Ahbariye sitesinden naklettiği habere göre, Siyonist Rejim Ordusu İstihbarat Eski Başkanı Amos Yadlin, işgal altındaki Filistin topraklarının kuzeyinde 2018 yılında savaş çıkacağını iddia etti.

Yadlin, bugün Tel Aviv’de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Ben, muhtemel savaşta yenilgi almamamız için kabinenin karşısında 5 sene durdum, fakat bu yıl artık bunu söyleyemiyorum.’

‘İsrail’in 2018 Yılında Güvenliği, Öngörüler ve Tehditler’ konulu konferansta konuşan Siyonist yetkili, İran’ın Suriye’deki varlığının savaşı başlatacağını iddia etti.

Şu anda ‘İsrail Milli Güvenlik Araştırmaları Merkezi’nin başkanlığını yürüten Amos Yadlin konuşmasında, İran’ın askeri alandaki ilerlemeleri ve üretimlerinin Tel Aviv’den daha az olmadığı itirafında da bulundu.

kudusgunu.com

Yorumlar