Türkiye Direniş Cephesi Dostları Tarafından Kudüs ve Kürecik Konulu Basın Açıklaması İçin Malatya Valiliğine Dilekçe Verildi

Malatya’da Türkiye Direniş Cephesi Dostları adına bir grup; Trump'ın Kudüs kararını protesto etmek ve NATO Kürecik Radar Üssü ve ülkedeki tüm NATO üslerinin kapatılmasını talep etmek için basın açıklaması yapmak uzere Malatya Valiliğine dilekçe verdi.  

Görüntülenme: 2308 Tarih: 26 Nisan 2018 02:50
Türkiye Direniş Cephesi Dostları Tarafından Kudüs ve Kürecik Konulu Basın Açıklaması İçin Malatya Valiliğine Dilekçe Verildi

Malatya’da Türkiye Direniş Cephesi Dostları adına bir grup; Trump'ın Kudüs kararını kınamak ve NATO Kürecik Radar Üssü ve ülkedeki tüm NATO üslerinin kapatılmasını talep etmek için basın açıklaması yapmak uzere Malatya Valiliğine dilekçe verdi.

Grup adına aktivist Bahir Aydın tarafından yapılan basın açıklamasının metni şu şekilde: Çok kıymetli basın mensupları malumunuz olduğu üzere büyük şeytan ABD’nin başkanı Trump,önümüzdeki 15 Mayısta büyükelçiliklerini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma kararını tüm tepkilere rağmen filiyata geçirecek. Bizler bu kararı protesto etmek ve aynı zamanda Ortadoğu’nun bağrına bir hançer gibi saplanan Siyonist işgal rejimi İsrail'in güvenliğini sağlayan NATO Kürecik Radar Üssü’nün ve ülkemizdeki nifak ve ihanet yuvaları olan başta İncirlik olmak üzere tüm NATO üslerinin biran önce kapatılmasını talep etmek üzere 6 ve 13 Mayıs tarihlerinde Malatya’da Yeni Cami önünde saat 14:00’te halkımızın da katılımıyla kitlesel bir basın açıklaması yapmak için Malatya Valiliği’ne başvurmuş bulunuyoruz. Kamuoyunun da yakından bildiği gibi bundan yaklaşık üç ay önce de aynı maksatla hem Malatya Valiliğine hem de Akçadağ Kaymakamlığına müracaatta bulunmuştuk fakat 4 defa müracaat etmemize rağmen gerekli izin verilmemişti. Bu sefer Kudüs’ün açık bir şekilde tehdit altında olduğu bu zaman diliminde valiliğimizin söz konusu talebimize olumlu cevap vereceğini ümit ediyoruz. Türkiyeli Direniş Cephesi Dostları olarak her platformda ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya sahip çıkacağımızı ve Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail sloganını bütün Türkiye’de yükselteceğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Basın açıklamasına Türkiye'nin değişik illerinden gelen direniş dostları ve 15 Temmuz şehidi Kemal Ekşi'nin babası Ekrem Ekşi de destek verdi.

kudusgunu.com

Yorumlar