Ankara'da Siyonist Elçilik Önünde Dünya Kudüs Günü Basın Açıklaması (VİDEO-FOTO)

Ankara'da Dünya Kudüs Günü ve Mavi Marmara katliamının yıldönümü münasebetiyle Siyonist İsrail büyükelçilik konutunun yanında Ankara Kudüs Günü İnisiyatifi tarafından basın açıklaması düzenlendi.  

Görüntülenme: 2436 Tarih: 06 Haziran 2019 06:42
Ankara'da Siyonist Elçilik Önünde Dünya Kudüs Günü Basın Açıklaması (VİDEO-FOTO)

Ankara'da Dünya Kudüs Günü ve Mavi Marmara katliamının yıldönümü münasebetiyle Siyonist İsrail büyükelçilik konutunun yanında Ankara Kudüs Günü İnisiyatifi tarafından basın açıklaması düzenlendi.

Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Amerika, Siyonist Elçilik Kapatılsın, Kudüs'e Selam Direnişe Devam, Siyonist Devlet Yıkılacak Elbet sloganları eşliğinde Humeyni Çelik tarafından okunan basın açıklamasının tam metni şöyledir:

DÜNYA KUDÜS GÜNÜ BASIN AÇIKLAMASI 31 MAYIS 2019
Bismillahirrahmanirrahim
Değerli Basın Mensupları ve Aziz Vatandaşlarımız!
Yüce Allah’ın selam, rahmet ve bereketi üzerinize olsun!
Bilindiği gibi Dünya Kudüs Günü, 1979’dan bu yana tüm dünyada Müslümanlar ve özgür ruhlu insanlar tarafından yürüyüşler, basın açıklamaları ve salon toplantılarıyla ihya edilmektedir. Bizler de bugün burada Dünya Kudüs Günü münasebetiyle Siyonistlerin işgali altında olan Mescidi Aksa’mızın ve Kudüs’ümüzün kurtuluşu için mücadele azmimizi ilan etmek üzere toplanmış bulunuyoruz.
Hiç şüphesiz Dünya Kudüs Günü, İslam’ın Günü’dür.
Dünya Kudüs Günü, İslam’ın diriliş ve direniş günüdür!
Kudüs Günü, Filistin davasının unutturulmasını önlemek için rahmetli İmam Humeyni tarafından 1979 Agustos'unda ilan edilmiştir.
Kudüs Günü, İslam ümmetinin damarlarına direniş kanının pompalandığı ve Kudüs’ümüzün sadece direnişle kurtulabileceğinin ilan edildiği gündür.
Batılı sömürgeci devletlerin ‘Ortadoğu’, bizim ise ‘Batı Asya’ dediğimiz ve adeta insanlık tarihinin beşiği mesabesindeki bu savaş yorgunu topraklarda özellikle son on yılda meydana gelen tarihi olaylar, kulağımıza, insanlık tarihinin sonuna doğru yaklaştığımızı fısıldamaktadır adeta.. Savaşlar, katliamlar, doğal afetler ve maneviyat erozyonuyla boğuşan coğrafyamızın hiç şüphesiz en sancılı ve kırılgan noktası, Filistin coğrafyası ve tabi ki Kudüs’ümüzdür! Sözde ‘Arap Baharı’ ile Müslümanların ve dünyadaki tüm özgürlük taraftarı insanların gündeminde geri sıralara düşürülen Filistin ve Kudüs meselesi, bugün geldiğimiz noktada yeniden insanlığın ilk ve en önemli gündem maddesi haline gelmek üzeredir ve gelmek zorundadır.
 ABD’nin aklı noksan ve kumarbaz başkanı Trump’ın fütursuzca bir kararla büyükelçiliklerini Kudüs’e taşıması, Suriye toprağı olan Golan’ı Siyonist İsrail’e peşkeş çekmesi ve on yıldan fazladır devam eden Gazze’ye yönelik Siyonist ablukanın artık dayanılmaz bir hal alması Filistinlileri ve dünya Müslümanlarını patlama noktasına getirdi. Artık her iki taraf için de bu noktadan dönüş, yani taviz söz konusu olamaz. Birinden biri galip gelecektir. Biz Müslümanlar, Rabbimizin Kur’an-ı Kerim’de vaat ettiği üzere galip geleceğimize, Kudüs’ümüzü işgalden kurtaracağımıza ve bunun çok yakın olduğuna inanıyoruz.
  Dünyanın en şerli ve en şerefli; en inançsız ve en inançlı; en aşağılık ve en yüce; en zalim ve en merhametli; en kafir ve en mümin insanları bugün Batı Asya’da ve özellikle de Filistin’de karşı karşıyadır. Biz, Siyonist ve emperyalist zalimlerle nihai olarak hesaplaşacağımız günlerin yaklaştığını yürekten hissediyoruz.
Ey Kudüs sevdalısı kardeşlerimiz!                                                                                    
54. Hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Rahmetli Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ın defalarca söylediği gibi, bölgemizde  Siyonizm’in uğursuz planlarına  kayıtsız kalmak, Kudüs’ün  ve  Filistin’in kurtarılması davasını diğer davaların önüne geçirmek ve İslam Birliğinin oluşması için çaba sarf etmemek  sadece işgalci Siyonistleri sevindirecektir.
Bugün Müslüman devletler ve halklar iç sorunlarıyla uğraşırken Mescid-i Aksa’nın  altında kazılar devam etmektedir. Aksa  Camii’nin  duvarlarının çökmesi belki de an meselesidir. İşgal parlamentosu, Mescid-i Aksa'yı Müslümanlarla Siyonistler arasında paylaştırmaya cüret edebilmektedir. İşgalci sayısını arttırmak içinse Kudüs civarında yeni yerleşim yerlerinin  yapılmasına onay verilmiştir.
Büyük Şeytan ABD, Siyonist İsrail, İngiltere ve onlara destek veren Suud, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır başta olmak üzere satılmış Arap krallıkları ‘Yüzyılın Anlaşması’ adı altında Filistin direnişini tarih sahnesinden silmek, Gazze halkını açlığa ve sefalete mahkum etmek, Hamas’ı ve İslami Cihad’ı köşeye sıkıştırmak ve hatta yok etmek istemektedir.
Kardeşlerim,  Ey Filistin davasının dostları;
 
Kudüs hepimizin önünde bir imtihandır ve Kudüs’ü özgürleştirmek ancak Siyonizm’e, küresel kapitalizme ve emperyalizme karşı küresel İntifada’yı başlatmakla mümkündür.
Unutmayalım ki Dünya Kudüs Günü, sadece bir anma günü değildir. Bugün, Kudüs’teki direnişe destek olma, Filistin davasına, Gazze’ye, Hamas’a ve İslami Cihad’a  sahip çıkma günüdür.
 
Kudüs’ün kurtuluşu ümmetin kurtuluşudur ve Kudüs, yeryüzünün tüm büyük ve küçük şeytanlarına karşı mazlumların direniş kardeşliğinde buluşmasıyla kurtulacaktır. Kudüs, saraylarında batılı liderlerle kadeh tokuşturup  halklarına karşı  ihanet ittifakları kuranların, fitne tohumları ekenlerin ve kirli iktidarları için ümmetin kanına girenlerin diplomatik oyunlarıyla değil; tankların karşısına dikilmiş İntifada çocuklarının ve onları düşman karşısında sahipsiz bırakmayanların dayanışmasıyla özgürleşecektir.
 
Bizler, Siyonist işgal bitmeden, sürgündeki tüm Filistinliler evlerine dönmeden, küresel emperyalizm bölgemizden kovulmadan, bölge halklarını birbirine kırdırmaya çalışan batıl  düzenler  yıkılmadan, NATO ittifakları dağıtılmadan, ümmeti tehdit eden füze kalkanları yerlerinden sökülmeden, Amerikan üsleri kapatılmadan  Kudüs’ü özgürleşmiş saymayacağız.
 
İslam  Ümmetinin  birlik, kurtuluş ve esenliği ancak ve ancak etnik, ulusal ve mezhebi  çekişmelerden uzak durmakla  ve Kudüs gibi temel ve merkezi bir davada buluşmakla mümkündür.
 
Kudüs, bize izzetin teslimiyette değil direnişte olduğunu ispatlamıştır.  O halde Kudüs’e sahip çıkmak, böyle bir direniş bilincini diri tutmaktır.
Ayrıca Dünya Kudüs Günü’nün bu sene Korsan İsrail’in 10 kardeşimizi hunharca şehit ettiği Mavi Marmara katliamının yıldönümüne denk gelmesi bizler açısından çok manidar ve önemlidir.
Bizler, tüm İslam ülkelerinden Korsan İsrail ile olan ilişkilerini kesmelerini talep ediyoruz.
Bu cümleden olmak üzere hükümetten Mavi Marmara konusunda Katil İsrail’le yapılan zillet anlaşmasını ve Siyonist İsrail devletiyle yapılan gizli –açık tüm anlaşmaları iptal etmesini ve terör devleti İsrail ile başta siyasi, iktisadi, askeri ve istihbari olmak üzere  tüm ilişkilerin kesilmesini istiyoruz. Hem İsrail hem de Türkiye vatandaşı olan Yahudilerin İsrail’de askerlik yapmasına izin veren kanunun iptal edilmesini, Siyonist elçiliğin kapatılmasını, Siyonist İsrail’in güvenliğini sağlayan Malatya Kürecik NATO Üssü’ndeki radarın sökülmesini, Korsan İsrail’in Gazze’den çaldığı doğalgazın Türkiye üzerinden satılmasını öngören mutabakat zaptlarının ve anlaşmaların lağvedilmesini ve NATO’dan hemen çıkılmasını talep ediyoruz. Devlet yetkililerimizin de defalarca söylediği gibi Kudüs’ün tapusu bizim arşivlerimizde olduğuna göre hükümetten bunları talep etmek aziz milletimizin en doğal hakkıdır.
Bu arada kumarbaz Trump’ın Temmuz ayında Türkiyemiz’e gelecek olmasını şiddetle kınıyor, elinde Müslümanların kanı olan ve Siyonist İsrail’e sınırsız destek veren bu pavyon kabadayısının ülkemize ayak basmamasını istiyoruz.  
Rabbimiz!
 Tüm Müslümanları,  dünyadaki  tüm mazlum ve mustazaf halkları  arzına varis kıl, müstekbirlerin saltanatlarını bizim ellerimizle devir, zalimlerden intikamını bizlerin eliyle al. Hepimizi en kısa zamanda  özgür Kudüs’te ve  Mescid-i Aksa’da  buluştur.
 
Yaşasın özgür Kudüs!
 
Yaşasın Filistin!
 
Kahrolsun Amerika KAHROLSUN İSRAİL!
                  ANKARA KUDÜS GÜNÜ İNİSİYATİFİ
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, kalabalık, gökyüzü, ağaç ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, Yasin Kapucu dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, Hasan Çelik dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, Semih Aktaş dahil, ayakta duran insanlar ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava
 
Görüntünün olası içeriği: Yasin Kapucu, ayakta, ağaç ve açık hava
 
kudusgunu.com

 

Yorumlar