Hamas Siyonist İsrail'i Korkutacak Yeni Bir Askeri Adım Attı

Siyonist Kanal 12 televizyonu yayınladığı haberde, Hamas'ın bomba yüklü kayıklarının rejimin emniyet güçlerinin yeni derdi ve kâbusu olacağını söyledi. 

Görüntülenme: 1253 Tarih: 28 Şubat 2021 02:51
Hamas Siyonist İsrail'i Korkutacak Yeni Bir Askeri Adım Attı

Qodsna'nın haberine göre, Siyonist Kanal 12, yayınladığı haberde Hamas'ın bomba yüklü kayıklarının rejimin emniyet güçlerinin yeni derdi ve kâbusu olacağını söyledi.
Kanal, geçtiğimiz hafta Gazze sularında yaşanan kayık olayının, Hamas'ın İsrail'i gafil avlamak için yeni saldırı yöntemleri geliştirdiğini gösterdiğine dikkat çekti.
Ayrıca bu olayın, Hamas'ın deniz komando birliğinin askeri gücünü sürekli arttırdığının açık bir ispatı olduğuna da değinildi.
Kanal 12 haberine şöyle devam etti: Rejimin istihbarat teşkilatı, Hamas'ın deniz komando birliğinin faaliyetlerini dikkatle takip etmektedir.
HAMAS, uzman şahısları kendine çekerek onları sahilde İsrail askeri hedeflerine ağır darbeler indirmeleri için eğitmenin peşinde.
Aynı şekilde Kanal 12 muhabiri Nir Defuri de konu ile ilgili şunları aktardı:
Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugaylarına bağlı direnişçiler geçtiğimiz hafta salı günü bir kayığı Han Yunus sahilinden sulara bıraktı. Bunun üzerine Siyonist ordu tehlike hissetti ve füzelerle kayığı imha etti.
Defuri ayrıca şunları da vurguladı:
Gazze sahilinde sürekli olarak devriye gezecek olan Hamas'ın bu kayıkları, Siyonist rejim donanmasına bağlı gemiler için ciddi bir tehlike oluşturacaktır.

kudusgunu.com

Yorumlar