Siyonist Medya Organları Siber Saldırı Şokuyla Sarsıldı

Terör rejimi İsrail haber ve medya kuruluşlarına yönelik yaygın hacker saldırıları sonucu, resmi İsrail televizyon ağı da dahil olmak üzere bir çok siteyi erişilemez hale getirdi. 

Görüntülenme: 916 Tarih: 20 Nisan 2022 09:06
Siyonist Medya Organları Siber Saldırı Şokuyla Sarsıldı

Siber saldırılar, savaş için güçlü ve düşük maliyetli bir seçenek haline gelmiş ve çeşitli grupların Siyonist rejimin altyapısına ve hayati bilgilere erişimi ve yayılmasına yönelik siber saldırılar, rejimin içi boş siber büyüklüğünün çökmesine neden oldu.

İRNA'ya göre, Siyonist rejimin Kanal 9'u, ırkçı İsrail'in Kanal 11'i ve Kanal 9'un siber saldırı nedeniyle erişilemez hale gelen üç önemli İsrail medya kuruluşudur. 

Bu büyük çaplı operasyonu 'Feriq el-Tahire' adlı Iraklı bir hacker grubunun düzenlediği söyleniyor.

Siber saldırıdan önce, Irak direniş gruplarına yakın sosyal ağlar "1:02" saatini gösterdi; bu saat Bağdat Havaalanı yakınlarındaki Direniş Cephesi'nin muzaffer komutanları general Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in ABD terörist güçleri tarafından şehit edildikleri  andı.

Bu hack operasyonuyla birlikte Irak sosyal ağlarında "Lebbeyk Ya Kudüs'', "Lebbeyk Ya Kasım Süleymani'' ve Lebbeyk Ya Ebu Mühendis'' sloganları yayınlandı.

İbrani  kaynakları siber saldırının zamanlamasının general Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el-Mühendis'in şehadet zamanına rastladığını ve bunun bir mesaj olduğunu bildirdiler.

parstoday

Yorumlar