Gazze(Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi Yeni Logosunu Tanıttı

 

Görüntülenme: 676 Tarih: 10 Aralık 2022 22:15
Gazze(Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi Yeni Logosunu Tanıttı

Yaklaşık üç yıl önce siyonist ve emperyalistlerin saldırı ve ambargosu altındaki başta şehit aileleri (yetimler ve dullar) ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olmak amacıyla kurulan GAZZE(FİLİSTİN)-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ yeni logosunu tanıttı.

İnisiyatif tarafından sosyal medyada yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ‘Bundan sonra Gazze, Batı Şeria, Kudüs, Lübnan ve Yemen’deki kardeşlerimize hediyelerini takdim ederken bu logoyu kullanacağız inşallah.

Gördüğünüz gibi logomuzda Kudüs ve Mescid-i Aksa’nın simgesi olan Kubbet-üs Sahra ve Kudüs şehidi Hacı Kasım Süleymani’nin silüetleri yer alıyor. Şehid Süleymani, uğruna canını feda ettiği Mescid-i Aksa'ya selam duruyor. 

Gazze(Filistin), Lübnan ve Yemen halkları özgür Kudüs yolunda direnmeye, canlarını ve mallarını bu uğurda feda etmeye devam ederken onları yalnız bırakmak bize yakışmaz.

En aziz şahsiyetlerimizi uğruna feda ettiğimiz Kudüs davasında, Direniş Cephesi Dostları olarak bizler de en azından gücümüzün yettiği oranda kardeşlerimizi desteklemeye devam edelim.

Bu salih amele desteğinizin artarak devam etmesini ve hayır dualarınızı talep ediyoruz.’

GAZZE(FİLİSTİN)-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ

Yorumlar