Batı Şerialı Yetimlere Hep Beraber Sahip Çıkalım (Davet)

Gazze (Filistin)-Lübnan-Yemen Halkları İle Dayanışma İnisiyatifi, Türkiyeli Müslümanlara Batı Şerialı yetimlere sahip çıkma çağrısında bulundu. 

Görüntülenme: 627 Tarih: 06 Mayıs 2023 13:23
Batı Şerialı Yetimlere Hep Beraber Sahip Çıkalım (Davet)

İnisiyatif sözcüsü ve sitemizin yayın yönetmeni Kemal Kemahlı sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ‘Bism-i Rabbi Şüheda. Bildiğiniz gibi biz inisiyatif olarak siyonist ve emperyalist saldırı ve ambargo altındaki Gazze, Lübnan ve Yemen’deki şehit ailelerine (yetimlere ve dullara) ve ayrıca ihtiyaç sahibi Müslümanlara 3 yıldır hediyelerinizi ulaştırıyoruz elhamdülillah. Son yıllarda ve aylarda Batı Şeria’da direniş eylemlerinin artması sonucu çok sayıda kardeşimizin şehit olması sonucunda bu bölgede şehit ailelerinin sayısındaki artışı ve Veliyyi Emri Müslimini Cihan İmam Hamenei’nin ‘İslam aleminin günümüz stratejisi Filistin içindeki mücadeleci unsurları güçlendirme ve onlara destek vermeye odaklanmalıdır.’ çağrısını göz önüne alarak Direniş Güçlerine (Hamas, İslami Cihad ve diğer gruplar) destek olmak amacıyla genelde Türkiyeli Müslümanları ve özelde de camiamızı yeni bir SALİH AMELE davet ediyoruz.

Ayda 850 TL vererek Batı Şerialı bir yetimin aylık masrafını üstlenebilirsiniz. Dileyen kardeşlerimiz de maddi imkanları ölçüsünde her ay az da olsa bu HAYIRLI AMELE destek olabilir. Bizler Allah’ın izniyle siyonist düşmanın saldırıları karşısında elimiz kolumuz bağlı oturmayacağız. En azından FİLİSTİN DİRENİŞİ ile ekmeğimizi bölüşmeye devam edeceğiz.

Gayret bizden tevfik Allah’tandır.  

İrtibat: Kemal Kemahlı 05396931344

GAZZE (FİLİSTİN)-LÜBNAN-YEMEN HALKLARI İLE DAYANIŞMA İNİSİYATİFİ  

Yorumlar