Nuceba Hareketi Hayfa'yı Vurdu

Irak İslami Direnişi, İsrail’in en önemli liman ve sanayi kenti olan Hayfa’yı seyir füzeleriyle vurdu. 

Görüntülenme: 113 Tarih: 08 Ocak 2024 07:46
Nuceba Hareketi Hayfa'yı Vurdu

Irak İslami Direnişi, resmi Telegram hesabından yayımladığı bildiride İsrail rejiminin işgali altındaki Hayfa kentini Arqab adlı gelişmiş seyir füzeleriyle vurduğunu açıkladı.

Irak İslami Direnişi, yayımladığı bildiride şu ifadelere yer verdi:

“İşgale karşı direniş yaklaşımımız çerçevesinde Gazze'deki halkımıza destek olarak ve işgalci varlığın çocuklar, kadınlar ve yaşlılar da dahil olmak üzere Filistinli sivillere karşı gerçekleştirdiği katliamlara yanıt olarak Irak İslami Direniş Mücahitleri geçtiğimiz günlerde işgal altındaki Hayfa'da uzun menzilli Arqab (gelişmiş seyir) füzesi kullanarak hayati bir hedefe saldırı gerçekleştirilmişti. İslami Direniş, düşman kalelerini yok etmeye devam edeceğini teyit ediyor ve size daha fazlasının sözünü veriyoruz.”

Irak İslami Direnişi, bugün ayrıca Amerikan işgali altındaki Suriye'nin Kasrak ve Irak'ın Ayn el-Esed üslerini insansız hava araçlarıyla ve İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nde İsrail hedeflerini uygun silahlarla vurdu.

İsrail rejimi basına uyguladığı askeri sansür ile vurulan hedefleri ve verdiği kayıpları gizliyor. Ancak Hayfa’daki hedeflerin vurulduğu sosyal medyaya düşen fotoğraflarla doğrulanmıştı.

Irak İslami Direnişi Hayfa’ya attığı seyir füzelerinin fırlatılma görüntülerini yayımladı.

YDH

Yorumlar