Kassam Tugaylarından Siyonist Topluma Netanyahu Mesajı

İslami Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, işgal rejimi toplumuna gönderdiği mesajda işgal hükümetinin İsraillilere yalan söylediğini ve Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirlerin hayatının en son gündemi olduğunu söyledi. 

Görüntülenme: 205 Tarih: 19 Şubat 2024 13:37
Kassam Tugaylarından Siyonist Topluma Netanyahu Mesajı

“Hükümetiniz yalan söylüyor.. Vakit tükeniyor” başlığıyla yayınlanan resimli mesajda, esirler dosyasının çöp sepetine atıldığı, Netanyahu’nun esir ailelerine ve davalarına sırtını döndüğü, sadece kendi kişisel çıkarlarıyla, ailesinin ve iktidardaki koalisyonun çıkarlarıyla ilgilendiği kaydedildi.
 

El-Kassam Tugayları’nın işgal rejimi toplumuna gönderdiği mesajda Netanyahu hükümetinin skandallarını deşifre eden “Koalisyonu bir arada tutan rüşvet”, “Dini eğitim”, “Haredim’in orduya hizmeti” ve benzeri ifadeler yer aldı.
 

İzzeddin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde son açıklamasında işgal ordusunun 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda çok sayıda İsrailli esirin hayatını kaybettiğini bildirmişti.
 

Ebu Ubeyde, Cuma günü yayınlanan ses kaydında, Gazze Şeridi’nde tutulan İsrailli esirler arasında ölümlerin arttığını söyledi.
 

Filistinli esirleri işgal rejimi zindanlarından kurtarmak ve Filistin halkının meşru haklarını gerçekleştirmek gibi soylu bir amaç için İsrailli esirleri korumaya çalıştıklarını kaydeden Ebu Ubeyde, işgal rejimi liderlerinin İsrailli esirlerin hayatını hiçe saydıklarını ifade etti.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar