Gazze Direnişinden Siyonist Askerlere Darbe

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları bugün Gazze Şeridi'nin güney kesiminde yer alan Büyük Abesan mıntıkasında bir binaya giren 15 kadar işgalci askere pusu kurduklarını ve gerçekleştirdikleri saldırıda bu askerlerin tamamının etkisiz hale getirildiğini, askerlerden bazılarının öldürüldüğünü kalanların da yaralandığını duyurdu.  

Görüntülenme: 99 Tarih: 26 Şubat 2024 11:07
Gazze Direnişinden Siyonist Askerlere Darbe

Kassam Tugayları yayınladığı askeri bildiride ayrıca Büyük Abesan'da işgalcilerin Merkava tipi bir tanklarını El-Yasin 105 tipi bir füzeyle imha ettiklerini açıkladı. 

Açıklamada mücahitlerin Büyük Abesan mıntıkasında bir başka noktada 4 işgalci askerden oluşun bir grubu pusuya düşürüp önce uzaktan hedef aldıkları, askerleri kuşatmaya almalarından sonra da sıfır noktadan ateş ederek tümünü etkisiz hale getirdikleri belirtildi. 

Bu arada İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları da Han Yunus'un doğusunda ilerleme çizgisinde bir işgalci askeri pusuya düşürerek etkisiz hale getirdiklerini duyurdu. 

Gazze şehrinde de mücahitlerin tugayları şehrin güneydoğusunda işgalci askerlere kısa mesafeli roketlerle saldırılar düzenlediklerini duyurdular. 

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar