Kassam Tugayları Siyonist Orduya Ağır Darbeler Vurdu

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nde birkaç noktada konuşlanmış Siyonist güçlere karşı direnişini sürdürüyor. Şu ana kadar yüzlerce düşman subayı ve askeri öldürüldü, on binlercesi yaralandı, yüzlerce araç tamamen veya kısmen imha edildi. Ayrıca Kassam Tugayları, Gazze'nin çevresindeki düşman mevzilerini ve yerleşimlerini bombalamaya, düşmanın askeri yığınaklarını çeşitli cephelerde vurmaya devam ediyor. 

Görüntülenme: 60 Tarih: 10 Haziran 2024 16:42
Kassam Tugayları Siyonist Orduya Ağır Darbeler Vurdu

Kassam Tugayları askeri sözcüsü bugün (10 Haziran Pazartesi), mücahitlerin birkaç cephedeki Siyonist işgal güçlerine karşı direnişine ve düşman askerleri ve araçlarına karşı patlayıcılar ve zırh delici roketlerle girdikleri şiddetli çatışmalara dair birçok askeri bildiri yayınladı.

Ayrıca askeri sözcü, düşmanın direnişin elindeki 4 esirini kurtardığını açıkladığı Nuseyrat operasyonu hakkında “zaman tükeniyor” etiketiyle bir video yayınladı. Videoda, “Bu dört esire karşılık olarak, biri Amerikan vatandaşı olan 3 esirinizin öldürüldüğünü bildiririz. Esirleriniz, bizim esirlerimiz serbest bırakılmadan kurtulamayacak ve zaman tükeniyor” mesajı verildi. Videoda ayrıca, Refah’ın güneyindeki Yebna Mülteci Kampı'nda düşman askerleri ve araçlarına yapılan saldırıların görüntüleri de yer aldı.

Kassam Tugayları, ağır havan mermileriyle Refah’ın güneyindeki Tel Sultan mahallesinde mevzilenen düşman güçlerini vurduklarını açıkladı.

Askeri bildiriye göre, Kassam mücahitleri Refah’ın batısındaki Tel Za'reb bölgesinde bir işgalci askeri keskin nişancı silahıyla vurdu.

Kassam Tugayları, Kudüs Tugayları ile birlikte “Sufa” askeri noktasını roketlerle bombaladı.

Kassam Tugayları, Refah’ın güneyindeki deniz üzerinde bir “Apache” helikopterini “Sam 7” füzesiyle hedef aldı.

Ayrıca Kassam Tugayları, Refah’taki Kuveyt Hastanesi çevresinde mevzilenen işgal güçlerini ağır havan mermileriyle vurdu.

Kassam Tugayları, Refah’ın güneyindeki Tel Sultan mahallesinde konuşlanmış düşman güçlerini havan toplarıyla bombaladı.

Aksa Tufanı harekatı, 7 Ekim 2023 Cumartesi günü şafak vakti Gazze çevresindeki yerleşim yerleri ve askeri noktalara kara, deniz ve hava yoluyla yapılan bir dizi mücahit baskını ile başladı ve yüzlerce işgalci asker ve yerleşimci öldürüldü veya esir alındı.

Filistin Enformasyon Merkezi

Yorumlar