İşgal Güçleri Şafakla Birlikte Cenin'in Ya'bed Kasabasında Baskınlar Düzenledi

Siyonist işgal güçleri Batı Yaka'nın kuzeyindeki Cenin'in Ya'bed kasabasında bugün (23 Ocak Cuma) sabah şafakla birlikte baskınlar düzenleyerek, geniş çaplı ve son derece insanlık dışı uygulamalarla aramalar yaptı ve bazı Filistinlileri sorgulamaya tabi tuttular.  

Görüntülenme: 1068 Tarih: 23 Ocak 2015 14:25
İşgal Güçleri Şafakla Birlikte Cenin'in Ya'bed Kasabasında Baskınlar Düzenledi

Filistin Enformasyon Merkezi'nin bölgedeki muhabirinin görgü şahitlerinden edindiği bilgilere göre bugün sabahın erken saatlerinde siyonist işgal güçlerinden onlarca asker Ya'bed'e baskın düzenleyerek Ahmed, Atıf, Halid ve Tevfik Ebu Şemmale isimli şahısların evlerine girip aramalar yaptılar. Evlerdeki eşyalarda büyük tahribata neden olan işgalci askerler çok çirkin muamelelerde bulundular.

İşgalci askerler daha sonra bastıkları evlerin çatılarına çıkarak ellerindeki silahlarla buralardan çevre yolları ve kasabanın meydanını gözlem altında tuttular.

Muhabirimizin verdiği bilgilere göre işgalci askerler daha sonra Ya'bed'e bağlı Zubde ve Zahru'l-abd köylerine baskınlar düzenledi, buralarda yollara pusu kurup geçen araçları durdurmaya ve aramalar yapmaya başladılar.

Yorumlar